Menu

Barcelona Poesia 2020

Del 13 al 18 d’octubre de 2020


Nit Sonhoras

© maría lópez / maria marín

Un dia per al text experimental

Sonhoras és un projecte de poesia experimental dirigit per Gerard Altaió i Eugenio Tisselli. Des de Barcelona Poesia, els hem demanat que comparteixin la seva expertesa en un camp tan específic i innovador com el seu i aquestes són les propostes que ens han fet:

11.00 h - 19.00 h Al llarg de tot el dia, podreu trobar un bon grapat de propostes i publicacions de poesia artesanals i radicals a la fira mostra que Sonhoras ha coordinat amb Mancebía Postigo.

19.00 h Opus26_Sprechgesang, amb Pía Sommer + Meandering Tear. Els cants i les lectures dels poemes de Pía Sommer (Osorno, Xile, 1981) acompanyats del duet experimental Meandering Tear, influït per la música drone, l’electrònica, els soundscapes i els derivats del krautrock.

19.40 h AR Poetry Readings y otros poemas escénicos, amb Belén Gache. L’escriptora argentino-espanyola (Buenos Aires, 1960), pionera en l’ús de mitjans digitals, arriba a Barcelona per presentar-nos una selecció de poemes escènics en què fa ús de tecnologies com la realitat augmentada, el remix hipertextual o els entorns 3D de Second Life.

20.20 h abcdefghijklmnopqrstuvwxyz, amb Jörg Piringer. Amb un directe d’impacte i de referència en el treball digital i sonor, Jörg Piringer (Viena, 1974) presenta una proposta de tecnopoesia de text i imatges generades automàticament a través d’un programari que pren les ones que capta el micròfon per dur-les a una nova forma dinàmica i arrelada en les escriptures de la física, la matemàtica i la biologia.

La vetllada acabarà a les 21.00 h amb l’artista sonor Enrique Doza i una sessió experimental feta a partir només de material acústic provinent de la poesia sonora.

A càrrec de

Pía Sommer + Meandering Tear, Belén Gache, Jörg Piringer i Enrique Doza

Moderadors

Sonhoras (Gerard Altaió, Eugenio Tisselli)

Col·labora

Sonhoras i Mancebía Postigo

10/05/2019 ACTUACIONS A PARTIR DE LES 19:00 I FIRA D’11:00 A 19:00 H
divendres 10/05/2019,
19:00h

Arts Santa Mònica (claustre)

La Rambla, 7
0.00€

Activitats relacionades


©Ajuntament de Barcelona