Menu


Seward i les ombres de la paraula

© Mimi Margalef
© Mimi Margalef

Seward va celebrar deu anys amb l’ampliació del col·lectiu, la gravació del seu proper disc i la celebració de deu concerts consecutius i diferents a deu barris de Barcelona. Un d’aquests concerts va ser “Konvent vs. Pumarejo”, una improvisació comunal i descomunal de dues hores i mitja on la banda va fer protagonistes del seu espectacle lliure a poetes, ballarins, performers i músics de tota mena. Tot un homenatge al compromís directe de Seward amb la poesia, la paraula i les arts escèniques, essencials en la seva música i concerts.

A Barcelona Poesia 2020, i amb la mateixa intenció de reconèixer qui que fa possible Seward, el col·lectiu convoca deu veus de diferents disciplines: els poetes Núria Martínez-Vernis, Laia Malo, Anna Pantinat, Eduard Escoffet, Oriol Sauleda i Lluís Calvo, la violinista Sara Fontán, la rapera i cantant Lil Russia, el performer David Climent i la filòsofa Andrea Soto. Un espectacle que promet ser únic, plantejat com un homenatge al llibre Las sombras de la palabra, de Marco Rodríguez del Camino, professor de l’Escola de Lletres de la Universitat de Veneçuela i pare del bateria del grup.

Amb Seward: Adriano Galante (veu, banjo i guitarres), Pablo Schvarzman (electrònica i guitarres), Juan R. Berbín (bateria i percussions), Meritxell Neddermann (veus i teclats) i Marcel·lí Bayer (saxo baríton, saxo tenor i efectes)

Convidats/ades Lluís Calvo (poeta), David Climent (performer), Eduard Escoffet (poeta), Sara Fontán (violinista), Laia Malo (poeta), Anna Pantinat (poeta), Lil Russia (rapera), Oriol Sauleda (poeta), Andrea Soto (filòsofa) i Núria Martínez-Vernis (poeta)

 

Col·labora Konvent Puntzero

 

divendres 16/10/2020,
21:00h

Jardí interior de la Casa de la Misericòrdia

Elisabets, 8
0.00€

Activitats relacionades


©Ajuntament de Barcelona