Menu


Fòrum poètic

©Carles Llàcer
©Carles Llàcer

Evidentment, la poesia no és només cosa de poetes, per això tothom pot establir, des de la seva particular visió, experiències amb els versos. Vet aquí el punt de partida del Fòrum Poètic, una proposta de Jordi Oliveras que sorgeix en el marc del Fòrum Indigestió, que coordina des de fa anys: fins ara n’han celebrat dinou edicions.

A Barcelona Poesia, el Fòrum convida set persones que hauran triat set poemes i en compartiran els motius: Marta Vallejo (treballadora cultural), Maria Serrano (editora i traductora), Antonia Raya (infermera al CAP Raval Nord), Luca Gervasoni (cooperant i president de Lafede.cat), Amadeo Rodríguez Rodríguez (La Llama Rap Colectivo), Raul Verdejo (membre de La Motivaita) i Txell Bragulat (directora de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya). 

Amb la polifonia d’aquestes veus diverses i les aportacions musicals del duet Xerach/Sospedra confirmarem el que ja sabíem: que la poesia és arreu i és sempre viva.

Amb Marta Vallejo, Maria Serrano, Antonia Raya, Luca Gervasoni, Amadeo Rodríguez Rodríguez, Raul Verdejo, Txell Bragulat. Música: Xerach/Sospedra

Modera Jordi Oliveras

diumenge 18/10/2020,
12:00h

Jardí interior de la Casa de la Misericòrdia

Elisabets, 8
0.00€

Activitats relacionades


©Ajuntament de Barcelona