Menu

Barcelona Poesia 2021


Acte doble: Mondongo, amb Duot + Helena / LIED

Mondongo, amb Duot + Helena 

 

Albert Cirera, Ramon Prats i Helena Casas fa anys que busquen noves maneres de crear i expressar a través de la música. Duot, des de la improvisació i el free jazz, i Helena Casas (Pomada, Conxita, 2princesesbarbudes), des de la música tradicional i el pop. D’aquesta trobada neix Mondongo. 

A l’escenari, els tres músics s’armen amb saxos, bateria, pandereta i veu per fer el que en diuen “la matança” de cançons tradicionals: improvisen per fer-les xixina i, amb els bocinets, crear música nova, molt diferent. Són i volen ser nens que juguen a fer i desfer sense cap més objectiu que el gaudi.

Per celebrar la participació a Barcelona Poesia, a Mondongo s’hi sumaran poemes que, amb la improvisació i la voluntat de trinxar, esdevindran tota una altra cosa. Haurem de ser-hi per saber quina exactament.

Amb Albert Cirera, Ramon Prats i Helena Casas

 

________________________

LIED

Xavi Lloses i Laia Estruch arriben a Barcelona Poesia amb Lied, un projecte de veu, performance i electrònica on, a partir de la improvisació de sons vocals abstractes, melodies improvisades i sons electrònics, entren en diàleg dues pràctiques, la música i la performance. Després de col·laborar junts en diferents projectes artístics, engeguen un nou procés d’exploració sonora a través de l’exposició total del cos, la veu i el so electrònic per endinsar-se en noves formes d’experimentació en directe dins del format del concert.

Lied és el nom que els serveix de nexe per sintetitzar els seus orígens en un sol cos. És també un terme utilitzat en la història de la música clàssica per anomenar una peça musical breu, de veu i piano, la lletra de la qual és un poema. 

Amb Xavi Lloses i Laia Estruch

divendres 14/05/2021,
18:00h

Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Comerç, 36
0.00€

Activitats relacionades


©Ajuntament de Barcelona