Menu

Barcelona Poesia 2023


Cròniques en podcast

 

Enguany, les cròniques del Barcelona Poesia arriben en forma de podcast. Però no un podcast qualsevol, no: un supergrup dels millors podcasts en català de literatura i humanitats. Així, apleguem en un mateix programa la Carlota Freixenet, una de les veus de Punkis Decimonòniques; la Júlia Bacardit, de Les Golfes, i en Bernat Reher, de Mentrimentres. Els trobareu cada tarda del festival, a les 16 h, al bar de la Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures (C. dels Flassaders, 40), comentant els espectacles vistos i els espectacles per venir del festival. Uns cronistes de luxe per a un festival de luxe.

 

Carlota Freixenet (Barcelona, 1990) és una de les sòcies fundadores i la llibretera de La Carbonera. A més de ser llibretera, va estudiar Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona i un màster d’edició a la Universitat Pompeu Fabra, i fa anys que fa de rata de biblioteca. Algú li va donar un micròfon i ara fa una temporada que ofereix pòdcasts, l’últim dels quals és Punkis decimonòniques, en què parla de senyores victorianes. Últimament diu que va en bici. No li doneu cafè a partir de les sis de la tarda.

Cròniques:
Crònica 1: Dijous 11 de maig. Sàfics.
Crònica 2: Divendres 12 de maig. Arbres alliberats.
Crònica 3: Dissabte 13 de maig. Vermut Brossià. 
Crònica 4: Dilluns 15 de maig. Dos xous.
Crònica 5: Dimarts 16 de maig. Clausura.

 

 

Bernat Reher és divulgador teatral. Graduat en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment treballa al Teatre Lliure dins del projecte Cosmos, de creació i documentació d’espectacles a l’Arxiu Lliure. Codirigeix el pòdcast quinzenal Passar notes, d’iCat, i és director i fundador del pòdcast en línia Mentrimentres. Va realitzar les pràctiques professionals al Teatre Nacional de Catalunya en l’edició de textos de “Teatre Reunit” com els de Rosa Maria Arquimbau i Carme Montoriol.

Cròniques:
Crònica 1: Dimarts 9 de maig. Presentació.
Crònica 2: Dimecres 10 de maig. A la valenciana.
Crònica 3: Dijous 11 de maig. Sàfics
Crònica 4: Dissabte 13 de maig. Vermut Brossià.
Crònica 5: Dimarts 16 de maig. Clausura.
 

 

Júlia Bacardit (Barcelona, 1991) és periodista i autora de dos llibres. Ha treballat al sector editorial, va cofundar la revista de creació BRANCA i és la meitat del pòdcast Les Golfes. 

Cròniques:
Crònica 1: Dissabte 13 de maig. Vermut Brossià.
Crònica 2: Diumenge 14 de maig. 
Crònica 3: Dimarts 16. Clausura
 


©Ajuntament de Barcelona