Menu


Reserva d'entrades


Com funciona el sistema de reserva en línia per a les activitats de Barcelona Poesia 2020

A causa de les circumstàncies especials derivades de l’emergència sanitària de la covid-19, durant aquesta edició serà imprescindible reservar en línia per tal de poder participar de manera presencial en les activitats de Barcelona Poesia.

Com fer la reserva

Consulteu el programa de Barcelona Poesia i seleccioneu les activitats que us interessen.

Ho podeu fer a partir del dia 5 d’octubre.

Els infants de més de 2 anys necessiten reserva per poder disposar d’una localitat pròpia.

Quan demaneu entrades per a algun acte de Barcelona Poesia, haureu d’indicar el vostre correu electrònic, que serà on rebreu la confirmació si hi ha localitats disponibles. Aquest correu permet mantenir-se en contacte amb les persones assistents a fi de garantir-ne la traçabilitat si s’activés el protocol per covid-19.

Podeu fer una reserva al vostre nom per a un màxim de dues persones per activitat.

La confirmació que rebreu per correu electrònic és la vostra entrada i la de les persones que assisteixen amb vosaltres a l’activitat. Conserveu aquest correu i porteu-lo en format digital al telèfon mòbil.

Si us cal anul·lar una reserva, podeu fer-ho des de l’enllaç que trobareu al correu electrònic de confirmació. Podeu cancel·lar una entrada o totes dues. 

Si heu perdut el comprovant de les reserves, podeu recuperar-lo accedint a la fitxa de l’activitat que trobareu al web, fent clic sobre l’opció “Recupera les entrades”.

La participació en la majoria de les activitats incloses a Més Poesia requereix reserva prèvia a través de la pàgina web de l’entitat que l’organitza, on també podreu consultar les mesures especials de seguretat i prevenció de la covid-19.

Les persones que no disposin d’accés a internet poden fer la reserva per telèfon trucant al 933 161 038 (de dilluns a divendres, de 10.00 a 15.00 hores). Recordeu, però, que per evitar col·lapsar aquest servei, es demana que únicament el facin servir aquells ciutadans i ciutadanes que no puguin accedir a internet, i que el web és el canal principal i més efectiu per formalitzar les reserves.

Si teniu una incidència d’algun altre tipus i l’heu de comunicar, podeu enviar un correu a reservesicub@bcn.cat.

L’organització es reserva el dret de modificar l’aforament de l’activitat per motius sanitaris o per causes sobrevingudes

En cas d’incidències meteorològiques, s’han previst espais alternatius propers per dur a terme l’activitat, que estaran indicats a l’espai inicial i es comunicaran a través del web i les xarxes socials de l’esdeveniment.

Limitacions i requeriments:

  1. Les mesures que s’apliquen per garantir una edició segura i cívica de Barcelona Poesia requereixen la màxima col·laboració de la ciutadania.
  2. Respecteu les normes de seguretat, entre les quals hi ha l’ús de la mascareta i la distància de seguretat. Feu cas en tot moment de les indicacions de les persones responsables dels espais de Barcelona Poesia.
  3. Els espais on tenen lloc les activitats de Barcelona Poesia no disposen de servei de guarda-roba.
  4. Si per causes de força major no podeu assistir a les activitats per a les quals havíeu demanat accés, podeu traspassar la localitat reservada a una altra persona, però sempre s’ha de mantenir la traçabilitat de les persones assistents per al cas que s’activi el protocol per covid-19.
  5. No es pot accedir als recintes de Barcelona Poesia amb animals domèstics (tret dels gossos pigall).

©Ajuntament de Barcelona