Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.900 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El divendres 29 de setembre torna el Fem Xarxing, l’activitat principal de networking de la Xarxa Barcelona + Sostenible. Trobareu espais per enfortir les connexions entre les organitzacions, un marketplace i una ponència sobre Ciutats Missió. No us ho podeu perdre!

  • L’any passat, el programa va consolidar diversos projectes i accions per impulsar la sostenibilitat a la ciutat, i també es van engegar noves iniciatives per dinamitzar i diversificar la Xarxa. Voleu conèixer-ne tots els detalls?

  • El Born Centre de Cultura i Memòria acollirà, un any més, l’activitat estrella de networking de Barcelona + Sostenible. Sota el lema “La Xarxa en Transformació”, treballarem sobre com encarem la nova Xarxa B+S i, sobretot, enfortirem les connexions entre les organitzacions. Voleu conèixer-ne tots els detalls? Inscriviu-vos-hi ara!

  • Ja podeu consultar la Resolució d'atorgament i denegació definitiva de la convocatòria 2023 de subvencions per al desenvolupament de projectes en el marc del Pla d'acció per a l'emergència climàtica 2030.

  • La convocatoria, que s'emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU, destinarà 156.000.000 € d'ajuda a projectes que ofereixin solucions a reptes plantejats per la transició energètica. El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitzarà l'1 d'agost de 2023 a les 14 h.

Pàgines