Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • La Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona celebraran el pròxim dilluns, dia 27 de gener l’acte "Barcelona, ciutat i universitat refugi" en què s’estrenarà el curt documental “Universitat refugi”, que recull les accions del projecte insígnia del Programa de la Universitat de Barcelona de suport a les persones refugiades.

  • La FAO ha fet aquesta declaració amb l'objectiu de promoure la cura de la salut de les plantes, com a manera d'acabar amb la gana, reduir la pobresa, protegir l'entorn i estimular el desenvolupament econòmic.

  • L’Ajuntament de Barcelona declara l’emergència climàtica a la ciutat i proposa un centenar de mesures per als propers cinc anys. Aquestes s’han treballat en el procés de la Taula per l’Emergència Climàtica en què hi han participat més de 200 entitats membres de B+S.

  • El pròxim 26 de gener, Dia Mundial de l'Educació Ambiental, arriba ple d'opcions per a celebrar-lo: els documentals i publicacions del Servei de Documentació d’Educació Ambiental, una jornada sobre els moviments juvenils i la festa de l'Educació Ambiental de La Fàbrica del Sol.

  • L’emergència climàtica en què ens trobem fa que sigui imprescindible reduir la quantitat de residus que generem. Però, com podem fer-ho? Us presentem alguns llocs web i iniciatives que treballen l’economia circular en aparells electrònics, mobles i altres materials.

Pàgines