Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.800 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El Consell de les Dones de Barcelona organitza, amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, l'acte de lliurament dels Premis 25N amb el lema "Sumant aliances contra el masclisme". Tindrà lloc el pròxim 23 de novembre a les 18 h al Centre Cultural La Farinera del Clot.

  • El 24 de novembre a la tarda tindrà lloc la celebració del primer any del Compromís Barcelona Plàstic Zero amb una conversa amb experts on es tractarà l’evolució i el futur del compromís. És un acte obert a totes les organitzacions de la Xarxa B+S.

  • Els propers 29 i 30 de novembre se celebrarà la segona edició d’aquestes jornades organitzades per l’Ajuntament de Barcelona, per parlar dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com a eina de transformació en positiu de les ciutats. El segon dia es posarà el focus en el repte energètic. Ja us hi podeu inscriure.

  • Més de 200 persones s’han reunit, un any més, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona per celebrar conjuntament l’Acte de benvinguda del curs 2022-2023. El reconeixement a la tasca dels centres educatius de la Xarxa i l’impuls a l’economia del dònut han tingut un especial protagonisme. Coneixeu-ne tots els detalls!

  • La Sara Cognuck, l’Helena Gualinga i la Julieta Martínez són tres joves activistes de Costa Rica, l’Equador i Xile, respectivament, que dediquen les seves vides a lluites socials relacionades amb la justícia climàtica. Aprofitant la seva visita a Barcelona les vam poder conèixer i vam quedar impressionades. Us expliquem tot allò que ens van compartir.

Pàgines