Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.800 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • L’economista britànica, ideòloga de la teoria del Dònut, aprofita l’estada a Barcelona amb motiu de la seva participació en el “Cicle Transicions: debats per a una nova economia” per conèixer de primera mà com la ciutat està adoptant i aterrant la seva proposta de model econòmic. 

  • Com cada any, la Xarxa Barcelona + Sostenible reconeix 10 iniciatives dutes a terme per membres de la Xarxa com a bones pràctiques en sostenibilitat. Enguany, per primera vegada, la celebració s’ha fet de forma oberta a tota la ciutadania.

  • Dissabte 11 de juny, més de 100 entitats, projectes, departaments i programes municipals, van fer possible la jornada del MOU-TE PEL CLIMA.

  • El proper dimarts 21 de juny a les 11.30 h, l'Ajuntament de Barcelona presentarà al COAC la Carta del Verd i la Biodiversitat, la nova guia de referència en el procés de disseny del verd a Barcelona que recull com dissenyar la ciutat i els espais verds considerant els serveis socioambientals i integrant criteris a favor de la biodiversitat i de la sostenibilitat. 

  • L’Institut de Ciències del Mar i l’entitat Anèl·lides, en col·laboració amb altres organitzacions i la ciutadania, han fet possible la inclusió d’espècies marines en el gran Atles de la Biodiversitat, descobrint-nos més de 100 espècies de peixos diferents que habiten a les nostres platges.

Pàgines