Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.900 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Us hi esperem el divendres 9 de juny per celebrar conjuntament que la Xarxa no para de créixer, per gaudir d’una ponència inspiradora i per conèixer les 10 Bones idees per canviar el món, escollides entre totes les del 2022. No us ho perdeu!

  • Nou horari temporal de l'SDEA

    Durant els mesos de maig i juny, l'SDEA atendrà en horari de matins els dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 10 a 14 h. I en horari de tarda els dimarts, de 15 a 18.30 h. El mes de juliol. l'atenció serà tot els dia en horari de matí, de 10 a 14 h. A l'agost, el servei romandrà tancat.

  • El 24 de maig es va publicar el llistat de la resolució provisional de la Convocatòria de subvencions per al desenvolupament de projectes en el marc de l'emergència climàtica de la ciutat de Barcelona 2023. El termini per presentar la documentació acreditativa requerida i al·legacions, si escau, és de 10 dies hàbils. 

  • Un any més, amb motiu d'aquesta efemèride, la Xarxa Barcelona + Sostenible celebra un acte per retrobar-se i per donar a conèixer les 10 Bones Idees per canviar el món de l’any anterior. Enguany serà el divendres 9 de juny de 12 a 14.30 h a l’Espai Francesca Bonnemaison, amb un vermut final. Ja us hi podeu inscriure. 

  • La bicicleta es converteix en la protagonista de la ciutat amb la Bicicletada i la Festa de la Bicicleta per fomentar una mobilitat sostenible per a tots els públics. La Festa de la Bici tindrà lloc al passeig de Lluís Companys, com cada any, de 10 a 14.30 hores. I la Bicicletada sortirà a les 10.00 hores des del carrer Aragó, a la cantonada amb el passeig de Sant Joan. 

Pàgines