Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Publicat en primícia a l’Acte de cloenda dels 20 anys del programa, aquest vídeo ens descobreix què és Escoles + Sostenibles amb la mirada de l’alumnat i professorat dels centres.

  • Vols ser la figura de confiança d'una persona jove, tutelada o extutelada, que emprèn el seu camí cap a l'emancipació? Hi ha molts joves que necessiten comptar amb algú proper pels moments importants. Hi ha diferents modalitats. T'animes a ser referent?

  • El proper 29 de setembre tindrà lloc el Taller de Cocreació i Codisseny d'Experiències de Turisme Responsable amb l'objectiu d'oferir eines i coneixements pràctics per a cocrear productes i serveis turístics responsables que es desenvoluparà en format online de 16.30 a 19h. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

    I el 6 d'octubre, està programada la jornada Els reptes del turisme sostenible per debatre i analitzar l'estat actual del turisme a Poblenou i a Barcelona. Durant la jornada es presentaran els resultats i propostes dels projectes que Ethnic ha estat desenvolupant en el darrer any. La jornada tindrà lloc a la sala d'actes de la Biblioteca de Poblenou Manuel Arranz.

  • Aquesta teoria econòmica aposta per a la reducció de les desigualtats socials i un canvi de les formes de producció i consum respectant els límits del planeta. L'Ajuntament inicia els estudis dels indicadors de l’economia del dònut de la mà de la xarxa C40 i l’organització Doughnuts Economics Action Lab (DEAL). 

  • Del 13 al 15 de setembre la XV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme (BEAU) i el CCCB organitzen tres jornades de debats i seminaris per reflexionar sobre el futur del territori i els seus recursos, la vida en comunitat i els actuals reptes del pensament urbà.

Pàgines