Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • En aquest espai es vol visibilitzar la feina que fan les dones de la mar, des del vaixell fins al laboratori i des de l’educació fins al mercat. La taula serà el 25 de novembre a les 18.30 h al Convent de Sant Agustí i hi participen dues entitats membres de la Xarxa B+S: la Cristina Caparrós de Cap a mar i Montse Millán de La barqueta peix de proximitat.

  • A través d'una dinàmica exposició itinerant amb ulleres 3D, es vol donar a conèixer de manera pedagògica, interactiva i propera la realitat l'emergència climàtica a la ciutat de Barcelona. Es pot visitar fins al 30 de gener a La Fàbrica del Sol.

  • Després de recórrer durant més de 2 anys el Pirineu, la itineració de l’exposició Piribus arriba al seu final al Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Parc del Fòrum), del 17 al 28 de novembre. L’exposició pretén mostrar la gran diversitat del patrimoni natural i cultural del Pirineu, mitjançant mòduls interactius.

  • Del 19 a 27 de novembre s'inicia la 13ª edició del Gran Recapte d’Aliments a supermercats, mercats i petit comerç. Aquesta campanya de la Fundació Bancs dels Aliments permet proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

     

  • Barcelona posa en marxa un espai que aposta per la compra de proximitat i llança la campanya de descomptes #BonusConsum per a donar-la a conèixer i incentivar-ne l’ús.

Pàgines