Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Amb molta il·lusió us anunciem que ja hem arribat a les 1.000 entitats i empreses de la xarxa B+S! Davant l'actual context generat per la Covid-19, moltes d’elles s’han posat en marxa i estan impulsant projectes cooperatius i accions solidàries que estem recollint en un nou espai al web.

  • Barcelona + Sostenible atendrà en línia

    Degut a l'aplicació de mesures de protecció del virus COVID-19, les Secretaries dels programes de Barcelona+Sostenible només atendran consultes per correu electrònic. La Fàbrica de Sol romandrà tancada al públic fins a nou avís.

  • Un documental sobre un viatge de dos anys en bicicleta, un llibre d'ecofeminisme de la Vandhana Shiva i visites virtuals a museus de Barcelona són alguns dels recursos recomanats pel Servei de Documentació d’Educació Ambiental que podeu consultar en línia!

  • La nova Llei contra el malbaratament alimentari és pionera a tota Europa, ja que prioritza la prevenció en origen al llarg de tota la cadena alimentària. L’objectiu és haver reduït el malbaratament en un 50% l'any 2030.

  • L'EAU és un instrument que planifica les actuacions necessàries per aconseguir millorar i augmentar la superfície agrícola a la ciutat amb un model agroecològic. Aquests horts han de maximitzar els serveis ambientals i socials, i fer créixer la natura a la ciutat en benefici de les persones i de la conservació de la biodiversitat.

Pàgines