Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El passat 16 de juliol el Plenari del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat va aprovar el manifest “Alcem-nos per una reactivació ecològica, social i econòmica justa”. També es va presentar la proposta del Pla Estratègic de Cultura de Sostenibilitat i Acció Climàtica de Barcelona i la presentació pública de l’Informe de seguiment de la Declaració d’Emergència Climàtica.

  • Ens acomiadem amb l’últim butlletí fins setembre amb un recull d’iniciatives en obert sobre sostenibilitat que us proposa el Servei de Documentació d’Educació Ambiental: documentals, xerrades sobre ecofeminisme, exposicions virtuals, llibres digitals, escape rooms i molt més!

  • Us convidem a conèixer virtualment els primers casos d’èxit en edificis residencials i a resoldre tots els dubtes sobre aquestes instal·lacions. Connecteu-vos el proper dimarts 28 de juliol a les 16.30 h!

  • Nou horari d'estiu de la Secretaria

    La Secretaria tècnica de Barcelona + Sostenible atendrà telefònicament i telemàticament de 8 a 15 h durant els mesos de juliol i agost. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental ho farà presencialment els dilluns i dimecres de 10 a 14 h; i telemàticament de 10 a 14 h de dilluns a divendres. El mes d'agost romandrà tancat.

  • Cada any arriben al mar entre 8 i 12 milions de tonelades de brossa procedents de residus mal gestionats en tot el planeta. Roca Barcelona Gallery mostra aquesta impactant exposició sobre el problema d'aquests residus que es pot visitar de forma gratuïta fins al mes de novembre. 

Pàgines