Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.800 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El 14 de febrer a les 18 h tindrà lloc al CCCB la segona sessió del "III Cicle de debats en clau d'educació: educar en un món en transformació", coorganitzat pel Consell Educatiu de ciutat (CEMB) i l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE-UAB). La sessió se centrarà en unes ponències de la Teresa Franquesa i l'Andreu Escrivà i un espai de torn obert de paraula per debatre sobre la temàtica.

  • El Dia Mundial de l’Educació Ambiental va ser la data escollida per presentar el nou document, que pretén estendre la cultura de la sostenibilitat entre tots els actors de la ciutat. Ja el podeu consultar.

  • S’obre el període perquè els membres de la Xarxa B+S puguin presentar les seves iniciatives i projectes del passat any, l’últim del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. Animeu-vos a participar!

  • El procés participatiu i deliberatiu de l’Assemblea Ciutadana pel Clima es clou amb la presentació de 34 de propostes sobre energia, mobilitat i consum. Des del setembre del 2022, un centenar de persones s’han reunit periòdicament per debatre sobre l’emergència climàtica i concretar accions per executar a la ciutat.

  • L'Assemblea Ciutadana pel Clima, la Taula per l’Emergència Climàtica i la plataforma Decidim han estat alguns dels projectes de participació i innovació democràtica que han convençut el jurat, format per més de 2.500 ciutadans i experts de diferents àmbits, per escollir Barcelona com la primera Capital Europea de la Democràcia.

Pàgines