Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El temporal Glòria ens ha deixat la imatge de centenars de voluntaris recollint residus a les platges de moltes localitats costaneres de Catalunya. Un mes després de les destrosses, l’Ajuntament de Barcelona i algunes entitats conviden a participar en la recollida de residus i altres activitats. Reserva’t el 22 de febrer!

  • Reserveu-vos el 27 de març: celebrarem el 'Fem Xarxing, fem comunitat', una jornada de networking entre les organitzacions de la xarxa B+S. Enguany la temàtica girarà al voltant de la sociocràcia i el treball en equip.

  • Aquest equipament del barri de Vallcarca incorpora nous horts, una zona de compostatge, un espai cobert i una bassa. Voleu descobrir-los? El proper dissabte 29 de febrer se celebrarà una jornada d'inauguració en què hi haurà un taller familiar de construcció de caixes niu i menjadores d'ocells i una plantada popular!

  • El Congrés, que se celebrarà entre el 24 i el 26 de febrer, és una iniciativa organitzada per Setem i una xarxa internacional d’entitats, amb suport de la Unió Europea i l’Ajuntament de Barcelona. La seva finalitat és proporcionar un espai de trobada i reflexió al voltant del model de producció i consum de tecnologies de la informació i la comunicació.

     

  • Un total de 125 activitats s'oferiran del 13 de març al 5 d’abril en el marc de la Setmana del Consum Responsable. Una seixantena d’organitzacions de B+S han decidit sumar-s’hi i preparar accions amb motiu d’aquesta efemèride.

Pàgines