Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Nou horari d'atenció telefònica de la Secretaria

    Fins a nou avís, l'horari d'atenció telefònica de la Secretaria Barcelona + Sostenible serà de dilluns a divendres de 8 a 14 h. L'atenció telemàtica seguirà en l'horari habitual de 8 a 17 h de dilluns a dijous i divendres de 8 a 14 h. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental donarà atenció presencial i telefònica: de dilluns a dimecres de 10 a 14 h i atenció via email: de dilluns a dijous de 8 a 17.30 h i divendres de 8 a 14 h.

  • El CNEA se celebra de nou dos anys més tard del primer congrés a Girona. En aquesta ocasió durarà fins a la tardor de 2021 i la sessió inaugural es retransmetrà en línia el 27 de novembre a les 10 h.

  • Aquest festival agrupa 8 festivals de cinema social de Catalunya amb l’objectiu comú de potenciar el cinema com a eina de transformació social per posar-lo al servei de la sensibilització i el canvi. Les pel·lícules del Tectònic es poden veure virtualment del 22 d’octubre a l’1 de novembre

  • El Dia Mundial del Medi Ambient es correrà a Catalunya l’Ultra Clean Marathon, una cursa esportiva per sensibilitzar sobre l'abocament de residus als espais naturals. Recentment s'ha creat la UCM, una comunitat d'esportistes de tots els nivells que volen entrenar per a la cursa. Us hi animeu?

  • Les organitzacions de la xarxa B+S i els equipaments d’educació ambiental de la ciutat ofereixen un seguit d’activitats i formacions per fer d’aquesta una tardor ben sostenible. Doneu un cop d’ull al calendari! 

Pàgines