Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.800 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Horari d'estiu de la Secretaria Barcelona + Sostenible

    Fins al 2 de setembre la Secretaria Barcelona + Sostenible us atendrà de dilluns a divendres de 9 a 15 h i romandrà tancada del 8 al 19 d'agost. Durant tot el mes d'agost el Servei de Documentació d'Educació Ambiental romandrà tancat.

  • Aquesta primavera, la Taula va reprendre les sessions de treball centrant la seva tasca en ampliar el nombre d’adhesions al Compromís Barcelona Plàstic Zero per impulsar una ciutat lliure de plàstics. Us animem a sumar-vos-hi amb qualsevol acció o projecte de reducció o eliminació de plàstic d’un sol ús de la vostra organització.

  • Una iniciativa per afavorir l’accés a l’energia renovable local a tota la ciutadania. El projecte permetrà compartir gratuïtament, a manera de prova pilot, l’energia generada en instal·lacions fotovoltaiques municipals amb les llars participants, que, així, podran reduir la factura energètica.

  • Barcelona està transitant cap a un nou model d’economia redistributiva i regenerativa per afrontar les emergències socioambientals contemporànies. Aquesta nova economia, la del Dònut, inspirarà i fonamentarà, alhora, el nou full de ruta de les organitzacions de la Xarxa B+S i el consistori mateix vers la sostenibilitat. En quin punt es troba tot plegat?

  • L’economista britànica, ideòloga de la teoria del Dònut, aprofita l’estada a Barcelona amb motiu de la seva participació en el “Cicle Transicions: debats per a una nova economia” per conèixer de primera mà com la ciutat està adoptant i aterrant la seva proposta de model econòmic. 

Pàgines