Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El proper 30 de setembre aquesta activitat organitzada per la Fàbrica del Sol ens portarà a través d’imatges i aportacions de persones especialitzades en el verd i la biodiversitat a descobrir racons de la ciutat i conèixer-ne els beneficis. 

  • Voleu contractar un servei amb valors sostenibles i socialment responsables? Busqueu recursos sobre sostenibilitat? Ja tenim a punt l'eina que agrupa i dona visibilitat a iniciatives de la xarxa B+S d’interès per a les organitzacions i per a la ciutadania.

     

  • El dimarts 29 de setembre de les 10 h a les 12.15 h se celebrarà la Jornada Virtual El futur del temps de treball. La Jornada comptarà amb una conferència inaugural, un diàleg sobre conciliació corresponsable i l’entrega del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2019.

  • El projecte “Protegim les escoles” té per objectiu promoure uns entorns escolars segurs i saludables i fins al 2023 transformarà uns 200 entorns escolars. Aquest estiu ja s’han iniciat les intervencions a 22 centres educatius de la ciutat. 

  • Del 23 d’octubre al 22 de novembre se celebrarà en format virtual la Fira d’Economia Social i Solidària organitzada per la XES, membre de Barcelona + Sostenible. Podeu visitar les seccions o presentar-vos com a expositores des de la vostra organització! 

Pàgines