Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Sota el títol “repensem-nos” el proper 5 de juny teniu una cita amb la sostenibilitat: conferències, tallers, visites i activitats que us permetran conèixer com la ciutat es transforma perquè sigui més saludable i més responsable. No us ho podeu perdre!

  • Des del dia 25 de maig, els diferents equipaments culturals de la ciutat han començat un procés de desconfinament progressiu. La Fàbrica del Sol és un d’ells i s’està tornant al treball presencial per tal d’obrir al públic el proper 2 de juny.

  • Amb les que s’hi van adherir a la tardor, ja són 106 empreses distingides amb el Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere, que reconeix bones pràctiques en àmbits com el medi ambient, la cultura, les condicions laborals o l’equitat de gènere.

  • Malauradament, l’edició de primavera del “Renova la roba” no es podrà celebrar en el format habitual de mercat d’intercanvi. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es dona suport a les iniciatives de les entitats de llançar un repte i organitzar la primera desfilada Renova, que s’acabarà el 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

  • Els equipaments, van iniciar la seva producció el passat de 30 març, entre ells l'Ateneu de fabricació de la Fàbrica del Sol, i, en els primers 32 dies operatius que porten en funcionament, han produït 17.427 materials de protecció individual per distribuir entre els empleats dels serveis essencials més exposats al contagi.

Pàgines