Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Il·lustradores ecofeministes, urbanisme de gènere, dones en el camp de la ciència i moltes altres activitats per celebrar un Dia Internacional de les Dones en què la sostenibilitat i el feminisme es donen de la mà per reclamar una societat més justa.
     

  • Voleu donar a conèixer la vostra organització i els seus projectes? Busqueu altres entitats per treballar conjuntament? Teniu ganes de descobrir què és la sociocràcia i com s’aplica en els equips? No us podeu perdre el ‘Fem Xarxing, Fem comunitat’ del 27 de març!

  • La campanya "Obrim Carrers" vol omplir de persones els grans carrers de Barcelona un cop al mes, recuperant l’espai que cada dia ocupen milers de cotxes i motos. El 7 de març a la tarda, serà el dia de passejar i gaudir de la Via Laietana, l’eix Creu Coberta-Carrer de Sants i el carrer Gran de Gràcia, i el 8 de març del carrer Aragó.

  • Aquest equipament del barri de Vallcarca incorpora nous horts, una zona de compostatge, un espai cobert i una bassa. Voleu descobrir-los? El proper dissabte 29 de febrer se celebrarà una jornada d'inauguració en què hi haurà un taller familiar de construcció de caixes niu i menjadores d'ocells i una plantada popular!

  • El 25 de febrer va tenir lloc la sessió de debat sobre la incorporació de la perspectiva de gènere a les polítiques de l’Àrea d’Ecologia Urbana, en el marc del procés participatiu per a la definició del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2020-2023.

Pàgines