Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El dimarts 29 de setembre de les 10 h a les 12.15 h se celebrarà la Jornada Virtual El futur del temps de treball. La Jornada comptarà amb una conferència inaugural, un diàleg sobre conciliació corresponsable i l’entrega del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2019.

  • El projecte “Protegim les escoles” té per objectiu promoure uns entorns escolars segurs i saludables i fins al 2023 transformarà uns 200 entorns escolars. Aquest estiu ja s’han iniciat les intervencions a 22 centres educatius de la ciutat. 

  • Del 23 d’octubre al 22 de novembre se celebrarà en format virtual la Fira d’Economia Social i Solidària organitzada per la XES, membre de Barcelona + Sostenible. Podeu visitar les seccions o presentar-vos com a expositores des de la vostra organització! 

  • La Fàbrica del Sol acull aquest setembre una exposició itinerant per a donar a conèixer de manera pedagògica, interactiva i propera la realitat de l’emergència climàtica a Barcelona i veure com afectarà el canvi climàtic a la ciutat.

  • Ja podeu consultar les noves activitats de tardor de La Fàbrica del Sol. Han elaborat un complert programa d’activitats que combina activitats presencials i virtuals amb l’objectiu d’adaptar-se als nous temps. Entre elles figuren un seguit de tallers, rutes, taules de diàleg i moltes activitats més que de segur us encantaran. Pareu atenció perquè a partir del dia 8 de setembre a les 11 h s’obren les inscripcions.

Pàgines