Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.900 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Amb el lema “La meva ciutat, el meu planeta”, el 14 i 15 de desembre se celebrarà, a Ca l’Alier, una sèrie de trobades gratuïtes per a repensar el futur d'una Barcelona més justa i sostenible.

  • No heu utilitzat mai les sales de La Fàbrica del Sol? Desconeixeu que podeu demanar un assessorament en sostenibilitat? Creieu que és impossible calcular la petjada de carboni dels vostres esdeveniments? Us descobrim com fer tot això i més.

  • Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van presentar en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.

  • La jornada de networking de la Xarxa Barcelona + Sostenible, que es va celebrar el 29 de setembre, va ser tot un èxit, amb 158 assistents de més de 120 organitzacions de la ciutat que es van aplegar al Born Centre de Cultura i Memòria. Es van estrènyer relacions, se’n van establir de noves i es van tractar reptes prioritaris relacionats amb la propera renovació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

  • Els dies 26 i 27 d'octubre se celebrarà la 1a Edició del Festival Residu Zero al recinte de Palo Alto de Barcelona, amb l'objectiu de reunir a les persones capdavanteres i referents dins de l'àmbit social, ambiental, empresarial, polític i econòmic, que estan promovent el canvi cap a un model de societat residu zero. L'esdeveniment està organitzat per la Fundació Rezero.

Pàgines