Bosses compostables fruita i verdura

Descripció: 

Les nostres bosses de la secció de fruita i verdura no son de plàstic, son compostables.

A Veritas, tot i que actualment no hi ha cap llei que ho exigeixi, hem incorporat les bosses de fruita i verdura compostables al nostre pla de millores de packaging

Les bosses de plàstic són un seriós problema mediambiental, ja que triguen segles a degradar-se i el seu efecte és devastador sobre la fauna i la flora marines. De fet, són el tercer residu més recollit a les platges de tot el món, segons l’organització International Coastal Cleanup.

Cada any:

• Més de 5.000 milions de bosses distribuïdes a les caixes registradores

• 12.000 milions es fan servir per als vegetals i la fruita

Bosses que desapareixeran al mateix temps que la resta de matèria orgànica en entrar en una planta de compostatge. I, com que estan fetes de blat de moro, també les podeu tornar a fer servir en la vostra fracció orgànica, perquè reutilitzar és la primera de les millors opcions per a la sostenibilitat d’un objecte. Gràcies a la nostra iniciativa, aquest any hi haurà més d’un milió i mig de bosses de plàstic menys al món, estalviarem més d’un 75% de gasos d’efecte hivernacle i més d’un 25% d’aigua, i amb la vostra ajuda continuarem respectant el medi ambient i l’ecosistema.