Cicle de Debats Eines de Prevenció

Entitat:
Rezero - Fundació Prevenció Residus i Consum Responsable
Descripció: 

Breu descripció:

Un dels objectius fundacionals de l’entitat és la creació d’un espai de debat i reflexió des d’on promoure l’intercanvi d’experiències i reflexions. Els debats també són una eina de formació continuada per a tècnics, administracions, professionals, educadors ambientals i ciutadania interessada en la sostenibilitat. Per aquest motiu anualment la Fundació organitza un cicle de debats sobre la temàtica de la prevenció de residus, l’estalvi de recursos naturals i el consum responsable. 

Fites: Facilitar un espai d’intercanvi i de reflexió des d’on construir un nou model de producció i consum basat en la responsabilitat. D’entre les actuacions que se celebren a diverses ciutats de Catalunya en el marc del Cicle de debats Eines de Prevenció, desenvolupar 2 debats/any a la ciutat de Barcelona.

 

 

 

Beneficis esperats:

Facilitar l’intercanvi d’experiències i la difusió de bones pràctiques i iniciatives de prevenció i consum responsable. Esdevenir un punt d’inici per al desenvolupament d’estratègies i accions comunes encaminades a disminuir l’impacte ambiental de la ciutat.

 

Actuacions relacionades amb les línies d’acció: