Col•laboració amb la cursa Pedralbes Antena solidària.

Descripció: 

Objectius:

L’objectiu de la cursa aquest any, ha estat  una doble causa solidària:

La primera, consistirà en donar continuïtat als projectes que realitza l’ONG NASCO- Feeding Minds. Gràcies als diners recaptats en les darreres edicions, vam poder pagar el sou de tot un any de 2 professors a l'aula instal·lada a la biblioteca de la localitat de Sawla (edició 2016) i una nova aula amb 40 ordinadors a Tuna gràcies a l’enviament d’un contenidor (edició 2017). Per aquesta edició, volem recolzar un projecte d’enfortiment de la població de Sawla, habilitant el seu accés a la formació i l'educació mitjançant eines informàtiques.

La segona causa solidària ha estat adreçada a una entitat perquè realitzi una activitat amb un impacte més local i hem pensat que Càritas diocesana de Barcelona podria ser un molt bon canal. La seva tasca va més enllà de l’assistència immediata, ja que cerca la promoció de la persona a partir de la seva participació activa, del reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats. 

Breu descripció:

La participació de l’associació en aquesta cursa solidària consisteix a donar suport a la causa i oferint alguns premis als guanyadors de les diferents modalitats. Aquest any hem donat dos pernils i una cistella plena de productes i serveis  d’algunes de les botigues associades. La col·laboració sempre és voluntària. Ells ens han fet publicitat de la nostra associació com a patrocinadors i nosaltres hem fet publicitat de la cursa en les nostres xarxes socials. Un grup de comerciants també va participar en la caminada popular , una modalitat de les tres que tenien lloc aquell dia.