Comerç aparador de cultura

Descripció: 

Finalment l’Any del Comerç i la Cultura no es va posar en marxa fina a finals de l’any 2017 i  Sant Antoni Comerç hi va començar a participar amb diferents accions. Cal assenyalar que des de sempre hi ha hagut una col·laboració entre el món del comerç de Sant Antoni i el món de la cultura.  Sant Antoni Comerç i els establiments adherits han fet difusió d’activitats culturals que es fan al barri i a teatres propers, ja sigui amb cartells als seus establiments, sigui oferint flyers informatius o amb descomptes  per entrades d’activitats culturals.   Ara es vol valorar els establiments que fan difusió d’activitats culturals.

En aquesta línia, també volem potenciar altres accions que lliguen comerç amb cultura com és el repartiment de punts de llibre per Sant Jordi que fan els establiments comercials adherits.

De cara al 2018 i amb motiu de la inauguració del Mercat de Sant Antoni els establiments adherits a Sant Antoni Comerç seran el marc d’una exposició de fotografies on es veuran imatges de diferents detalls de les obres de remodelació del mercat.

Actuacions relacionades amb les línies d’acció: