COMPROMÍS AMB EL TERRITORI I COMUNITAT

Entitat:
Sants-Les Corts Eix Comercial
Descripció: 

Participació en la Fira de Sant Jordi de les Corts, amb un photocall on la gent podia penjar la foto en les xarxes socials de l'Eix amb el hashtag #elcomerçtestima. Sorteig de vals de compra als tres guanyadors de la foto penjada, mitjançant un sorteig aleatori.
Mostres de comerç als carrers principals: Vallespir, Galileu i Joan Güell
Participació en la Firentitats del districte, on es dóna informació sobre la nostra entitat i repartim petits obsequis.
Mostra Ecològica de l'eix, al parc de Can Mantega, mostra de productes ecològics de les botigues de l'eix, que aposten pel producte i ecològic i de proximitat, també incorporant temes de serveis de benestar i salut. Menú de xerrades relacionades amb aquest tema, "show-rooms", tallers per adults i nens, i també hi haurà un espai per tallers i temes sobre la sostenibilitat en el comerç i el barri.
També hi haurà un espai solidari on els beneficis aniran a una entitat social del nostre districte.
Concurs de cartells per la celebració del Matí Nadalenc del Caga tió, on participen els nens de 4 a 11 anys, se'ls obsequia amb premis i el guanyador se li publica el dibuix en el pòster publicitari del matí Nadalenc. (Desembre)
Matí Nadalenc, data prevista 10 de desembre, de 10.30 a 14.30h, matí ple d'activitats, actuacions, cantades de Nadal, tallers, xocolata i l'esperat i estrella de la festa el Tió que els nens fan caga tió.