La Cuina Veritas – Malbaratament Alimentari

Cuina Veritas - Malbaratament alimentari
Descripció: 

El projecte Cuina Veritas és un compromís amb el medi ambient: l’objectiu és eliminar els residus orgànics que es generen en les nostres botigues.

Espigolem les nostres botigues, i en traíem aquells  aliments  que tot i ser aptes per al consum,  no ho son  per a la venda i  els retornem a la cuina de reaprofitament, aquella cuina d’abans que no malbaratava cap aliment i el reutilitzava en una nova recepta creativa, saborosa i nutritiva.

La Cuina Veritas forma part de la política d’innovació de l’empresa i és un espai on crear i desenvolupar noves maneres i formes d’ús per a tots aquells aliments que mantenen el seu valor nutricional, sabor i propietats, elaborant una nova gamma de productes d’alt valor afegit per al consum.

I és un compromís amb la societat, ja que un alt percentatge dels nous llocs de treball s’ocuparan amb persones amb discapacitat física, en col·laboració amb un centre especial de treball amb més de disset anys d’experiència en la inserció laboral i social de persones amb discapacitat física, psíquica, mental o sensorial