PARK(ING)DAY

Descripció: 

PARK(ING)DAY

 

Breu descripció:

 

Consisteix a transformar diverses places d’aparcament de pagament d’un carrer (zona blava, per exemple) en petits parcs enjardinats, horts, zones d’esbarjo, zones de reparació de bicicletes, demostracions de bicicletes elèctriques, etc. per reivindicar unes ciutats més sostenibles i saludables.

 

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que es realitza a més de 170 ciutats de tot el món, on diverses entitats ambientals, artístiques, socials…, i la ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament de cotxes en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, amb l’objectiu de donar a conèixer la necessitat d’un model de ciutat:

Més verda, amb més parcs i jardins, i amb més biodiversitat, amb més espai públic de qualitat (dissenyat per a les persones, no per als cotxes), conscienciada i activa per la reducció de la contaminació atmosfèrica i que aposti per una mobilitat sostenible.

 

Se celebrarà a nivell internacional el divendres 19 de setembre.  

 

Des d’Espai Ambiental tenim ganes de portar aquest esdeveniment a Barcelona i volem convidar a altres entitats i grups a participar-hi amb nosaltres per fer arribar aquest missatge arreu de la ciutat. Per coordinar les diferents accions i fer-ne difusió conjunta.

 

Més informació: http://parkingdaybcn.org/