Potenciar i promocionar els vehicles menys contaminants

Entitat:
Gremi de Caldereria
Descripció: 

Sensibilitzar les agremiades per a iniciar un procés de renovació progressiu de la flota de vehicles, cap als vehicles elèctric, híbrids. Dins de la modalitat d’híbrids farem pedagogia d’una opció transitòria per amortitzar els vehicles existents fins que la flota hagi envellit, que és implantar un sistema d’Autogas (carburant format per butà y propà).

El gremi ha tingut accés a una presentació per part de REPSOL del carburant alternatiu format per butà i propà declarat per la CEE com a carburant ecològic per les baixes emissions NOx, PM,s i CO2, d’utilització directe en motors de gasolina, vehicles nous o existents mitjançant una senzilla adaptació. Especialment indicat per a combatre la contaminació urbana. Aporta importants reduccions de despeses en carburants, manteniment i explotació.

El gremi disposa de la presentació elaborada per REPSOL i en farà difusió entre les empreses agremiades. A més facilitarà les dades de contacte per a les empreses que estiguin interessades en aquesta tecnologia i farà un seguiment de les empreses he hagin mostrat interès per saber si realment la implementació d’aquesta funciona correctament.

Actuacions relacionades amb les línies d’acció: