Premi Remenja’mmm

Premi Remenja’mmm
Descripció: 

Els impulsors de Remenja’mmm també van convocar un concurs per premiar aquells restaurants que duguessin a terme les millors accions per reduir el malbaratament alimentari. 

Es va crear el Premi "Remenja'mmm" adreçat al sector de la restauració per promoure, difondre i prestigiar les pràctiques que eviten llençar menjar, visibilitzant i posant en valor la tasca que fa la comunitat de restauradors implicada. , xefs i públic en general. Té l’objectiu de reconèixer i promocionar iniciatives que contribueixin a reduir el malbaratament del menjar en el sector de la restauració a Catalunya, i alhora ser un punt de trobada entre administracions, entitats, empreses, xefs i públic en general.

Així doncs, el premi va ser seleccionat per un jurat format per representants d'administracions públiques (entre les quals l'Ajuntament de Barcelona), empreses col·laboradores i persones referents del món de la restauració que van seleccionar les millors iniciatives presentades valorant, entre altres criteris, la durada de l'acció, com incideix (reducció, aprofitament o donació d'excedents alimentaris), efectivitat, impacte en la comunicació, fase del cicle alimentari on influencia, innovació, i la integració amb altres accions.