Premis Ciències Ambientals

Descripció: 

Breu descripció:

Aquests guardons són una iniciativa del l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i tenen com a principal objectiu donar a conèixer el paper destacat que el col·lectiu de les ciències ambientals exerceix sobre les transformacions socials, econòmiques i culturals del segle XXI.

Els premis són un reconeixement a la trajectòria dels estudis ambientals a Catalunya, a la investigació interdisciplinària, a la iniciativa empresarial al sector del medi ambient i al treball de comunicació dels reptes de la sostenibilitat.

El premi compta amb quatre categories:

 1. Projecte o treball de final d’estudis: enfocat a estudiants universitaris que estudiïn Ciències Ambientals a les universitats catalanes.

 2. Activitat de investigació: estudiants dels programes oficiales de postgrau (doctorat i màster), personal docent i d’investigació, vinculats a universitats, centres i instituts d’investigació en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat a Catalunya.

 3. Iniciativa empresarial: empreses, emprenedors, organitzacions i entitats, amb seu social a Catalunya, que treballin en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.

 4. Comunicació Ambiental: ambientòlegs, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals, centres d’educació ambiental i professionals del àmbit de la comunicació ambiental, que hagin portat a terme activitats orientades a la societat catalana.

Actualment, els Premis Ciències Ambientals han arribat ja a la seva quarta edició.

La valoració i veredicte de les candidatures es fa a càrrec d’un jurat format per representants dels mons universitari, de recerca, empresarial, de la comunicació, de l’associacionisme i de l’administració pública ambiental.

Més informació:

http://cienciesambientals.cat/2015/11/negociacions-climatiques-i-enfocaments-multidisciplinaris-a-lentrega-dels-4ts-premis-ciencies-ambientals/

 

 

Actuacions relacionades amb les línies d’acció: