Raval, garantia d’oportunitats als joves (GO! Joves )

Entitat:
Eix Comercial del Raval
Descripció: 

Davant de les mateixes inquietuds i amb un objectiu en comú, va néixer la col·laboració entre l'Eix de Comerciants del Raval i Casal dels Infants.

L'OBJECTIU és treballar al barri al costat dels infants i joves amb més dificultats, perquè tinguin el màxim d'oportunitats. "Concentrem esforços en els barris amb infants i joves amb més necessitats socials per aconseguir millores concretes i duradores en el seu creixement i en el seu entorn proper, afavorint la transformació social a través d'un projecte compartit que contempla: l'acció social, la incidència política i la sensibilització, i la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu."

Aquesta GARANTIA D'OPORTUNITATS ens ha fet anar de la mà per fer el nostre compromís ferm a l'hora de construir respostes educatives i socials per qui més ho necessita.

El PROJECTE es basa en el treball la inserció de joves del Casal dels Infants i els comerços i serveis del Raval. Compartim el compromís i volem aconseguir el suport del màxim d'institucions, empreses i organitzacions per convèncer la ciutadania de què la cohesió social ens ateny a tots. Generant accions socials i educatives, tenint en compte el que ja hi ha, sumant perquè el barri sigui capaç de garantir i millorar el benestar i les oportunitats dels seus infants i joves. A títol orientatiu, en l'edició del 2016 i a través d'aquesta iniciativa, es van contractar a 5 joves, i l'objectiu es seguir creixent per fomentar la contractació vers el Casal dels Infants.