Renova la teva roba! 2014

Descripció: 

Renova la teva roba! 2014

Breu descripció: "Renova la teva roba" és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb el suport de l`Ajuntament de Barcelona. Els intercanvis ens permeten reutilitzar, compartir i consumir de forma responsable. Consumir més no equival a viure millor i el que per a tu pot ser un residu, per a altres persones pot ser una oportunitat.

 

Els intercanvis de roba es duen a terme en 25 punts d`intercanvi distribuïts per tota la ciutat. Els participants han de dur la seva roba al punt d`in­tercanvi, on la bescanviaran per "re­noves" que després podran intercanviar de nou per la roba que desitgin en qualsevol punt de la xarxa. La roba ha d`estar neta, sense forats ni descosits ni taques. Es podran portar com a màxim 10 peces. Només s`acceptarà roba de vestir. No s`agafaran sabates ni roba interior ni de la llar.

 

Recollida de roba

De 10 a 13h i de 17 a 21h. Punt de recollida de roba al CC Carmel ( c/Santuari, 27) i Boca Nord

 

Intercanvi de roba i activitats

Dissabte 29 de novembre, De 10 a 14h

Programa d’activitats:

-       A partir de les 11h, Mostra de Joieria Tèxtil, a càrrec de “Amalia Vermell”

-       Taller Familiar “Tornem al 1714”. Disfressa’t d’època: perruqueria amb material reciclat, maquillatge, fotocol... 

-       L’acte estarà amenitzat pel grup de blues – rock “Blues Desfass”

-       Gratuït

Organitza: Espai Jove Boca Nord. Ludoteca Arimel, Cc Carmel i Cc el Coll – La Bruguera

Més informació: http://w110.bcn.cat/MediAmbient/Continguts/Documents/Documentacio/roba14-llibret-WEB.pdf