SENSIBILITZACIÓ VERS L’ENTORN i EL TURISME RESPONSABLE

Descripció: 

Es tracta d’una activitat integral que vol vincular totes les accions realitzades a Creu Coberta per a la millora de la sostenibilitat i del turisme responsable en el nostre entorn. En les accions n’hi ha de mobilitat, de difusió i promoció d’espais, de sensibilització i d’adaptació urbanística a tot tipus de persones, a més del foment del reciclatge i a la conservació del patrimoni natural i urbanístic: plànols, carnet i passaport del turista responsable, accions de difusió de les necessitats d’usar vehicles elèctrics etc.

Els comerços participen de diverses formes: a) Informant del projecte amb un fulletó explicatiu b) Oferint descomptes a aquells turistes que ja han completat el recorregut.

Eines per a la sensibilització dels turistes vers la responsabilitat amb l’entorn.

http://www.elmundofinanciero.com/noticia/68162/analisis-y-opinion/la-asociacion-barcelonesa-de-comerciantes-de-creu-coberta-promueve-valores-de-responsabilidad-y-sostenibilidad.html

http://ajuntament.barcelona.cat/sants-montjuic/ca/noticia/silenci-al-barri-es-dorm

Inclou el projecte SILENCI, per a que els establiments de pública concurrència incloguin una campanya de sensibilització per a l’oci nocturn.