Servei Mancomunat de Neteja

Entitat:
Eix Comercial del Raval
Descripció: 

L’OBJECTIU d´aquest projecte es desenvolupa amb la intenció de contribuir a la creació d’un territori cada vegada més responsable, on les necessitats d’uns poden ser cobertes amb les capacitats d’altres, revertint en una millora de la qualitat de vida de de la comunitat. D’aquesta manera donem sortida a les necessitats dels comerços del Raval, alhora es genera un procés de contractació per la gent del barri que té dificultats d`adaptar-se al món laboral i que en moltes ocasions els seus horaris són poc flexibles. Es tracta de generar una xarxa de creació d`ocupació que proporcioni un servei immediat flexible.

El treball que s’ofereix des del Servei de Neteja Mancomunat pretén afavorir la inserció de persones que sovint troben més dificultats per trobar una feina, alhora que permet tant als treballadors com als establiments contractants la flexibilitat i proximitat que necessiten.

EL PROJECTE es basa en el treball en xarxa entre les entitats socioeducatives i sòciolaborals, i els comerços i serveis del Raval per a generar ocupació al barri.

Per resoldre necessitats comunitàries res millor que buscar solucions dins de la comunitat. Amb aquesta filosofia neix el Servei de Neteja Mancomunat del Raval, un projecte que cobreix les necessitats de serveis de neteja d’alguns establiments del territori amb el treball dels veïns i veïnes que busquen aconseguir una feina.