Setmana de l`Energia

Entitat:
Xarxa de Ciutats i Pobles per a la Sostenibilitat
Descripció: 

La Setmana de l`Energia, que coincideix amb la Setmana de l`Energia Sostenible Europea, comença el seu programa d`activitats orientades a conscienciar la ciutadania en la millora de la gestió energètica i en el canvi d`hàbits en el consum energètic.

La Setmana de l`Energia està organitzada per la Generalitat de Catalunya a través de l`Institut Català d`Energia, juntament amb la Diputació de Barcelona, l`Àrea Metropolitana de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i el CILMA. Per primera vegada, les diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, així com l`Ajuntament de Barcelona, s`han sumat també a la iniciativa.

http://www.diba.cat/web/xarxasost/setmanaenergia

Un cop tancat el període de rebuda de peticions de suport a les activitats per la Setmana Europea de l`Energia 2015, S`han rebut peticions de suport a activitats (exposicions, tallers, xerrades) i materials (jocs, díptics, ...) de més 125 ens locals - que representen a municipis amb una població de més de 3.500.000 habitants - que cal sumar a les actuacions de les quatre diputacions, fet que supera els cent trenta ens locals.