Adhesió al Compromís Barcelona Plàstic Zero

Compromís Barcelona Plàstic Zero 

El Compromís Barcelona Plàstic Zero visualitzarà totes les iniciatives d'eliminació i reducció del plàstic d'un sol ús que tenen lloc a la ciutat de Barcelona. Es vol mostrar el potencial d’acció de les organitzacions de la ciutat i encoratjar a més entitats i empreses a sumar-s'hi per fer front, de manera conjunta, a la cultura d'usar i llençar. 

El punt de partida són els prop de 50 projectes resultants de la Taula Plàstic Zero, grup de treball que va sorgir com una de les 10 mesures de la Declaració d'Emergència Climàtica, que es poden consultar a l'espai del Decidim Barcelona

Si us voleu sumar al Compromís Barcelona Plàstic Zero amb la vostra iniciativa de reducció o eliminació del plàstic d'un sol ús, us convidem a omplir aquest formulari. Rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la vostra adhesió, se us facilitarà material per fer difusió i us informarem sobre l’evolució del projecte. 

> Més informació al web del Decidim Barcelona. 

DADES
ELIMINACIÓ I REDUCCIÓ DEL PLÀSTIC D'UN SOL ÚS
Altres sectors (cal explicar quin és el sector):
Altres línies de treball
VISUALITZACIÓ AL MAPA BARCELONA + SOSTENIBLE

Les organitzacions adherides al Compromís es visualitzaran en el Mapa Barcelona + Sostenible, agrupades dins l’itinerari “Compromís Barcelona Plàstic Zero”.

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: gif jpg jpeg png.

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió de l’activitat en la qual esteu participant, relacionat amb la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives). Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'acte puguin ser difoses en relació a l'activitat de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

Barcelona, Dimarts, 15 febrer, 2022 - 10:08