Adhesió al repte: beure sense plàstic

Des del Grup de Treball de Residus de Barcelona + Sostenible hem pensat que ja és l’hora de donar resposta a la problemàtica que generen els plàstics d’un sol ús. Convidem a totes les organitzacions de la xarxa a actuar per eliminar el plàstic d'un sol ús a les begudes a través d'alguna acció. Tant si ja estàs realitzant una acció que s'encamina cap a aquest objectiu com si encara no n'has fet cap però vols fer-ho, suma't al repte!

#beuresenseplastic

Per a més informació sobre el repte, consulteu la web.

DADES
ACTUACIÓ

Consulta la guia de casos d'èxit aquí.

33 ampolles de 600 ml equivalen a 1 kg de plàstic.

Vols compartir la teva iniciativa? Omple la fitxa de casos d'èxit i puja-la o envia-la per correu electrònic a bcnsostenible@bcn.cat 

La fitxa de casos d'èxit la podeu emplenar quan creieu adient.

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf doc docx.

Gestió de dades

D'acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de participar en el repte proposat pel Grup de Treball de Residus (tractament: tractament: 119 - Jornades, cursos i sessions informatives). Aquest tractament és legitimat pel consentiment exprés que vau prestar en donar-vos d’alta a la xarxa Barcelona + Sostenible.

Podeu marcar una de les següents caselles per indicar si voleu permetre o no la cessió de dades personals al Grup de Treball:

Les vostres dades no seran cedides a tercers tret de per obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i limitar l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional, accedint al web www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

Barcelona, Dimecres, 25 setembre, 2019 - 09:41