Canvi climàtic: històries del futur avui

ACTIVITAT

L'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, organitzen la conferència ‘Canvi climàtic: històries del futur avui’ que impartirà Pep Canadell, director executiu del Global Carbon Project i investigador científic de la Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO).

En aquesta conferència, el Pep ens parlarà dels impactes sense precedents del canvi climàtic i també de les oportunitats emergents per a la descarbonització. No us perdeu aquesta oportunitat per conèixer la situació climàtica global de la mà d’un dels principals experts internacionals sobre el clima, i debatre amb ell entorn a propostes i solucions presents i futures.

Data: dimarts, 3 de juliol de 2018

Horari: 18 h

Lloc: La Sala, espai Francesca Bonnemaison, (C/ Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona)

Podeu ampliar la informació sobre la conferència en aquest enllaç.

Per a més informació sobre el programa Barcelona + Sostenible consulteu la web.

DADES

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants

Gestió de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en tramitar aquest document, consentiu, que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències assignades per la normativa vigent) amb la finalitat de gestionar la vostra inscripció i la tramesa d'informació vinculada a l'activitat esmentada anteriorment, legitimada en base al vostre consentiment exprés. 
Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. 
Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes.

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que al comunicar el vostre correu electrònic o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada. 
Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades en www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades 
Finalment, les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de l’activitat indicada a la finalitat.

Barcelona, Dimecres, 13 juny, 2018 - 16:58