DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT 2020: REPENSEM-NOS!

ACTIVITAT

El 5 de juny a les 12 h des de Barcelona + Sostenible celebrarem el Dia Mundial del Medi Ambient en format conferència en línia. La conferència d’aquest any posarà el focus en la necessitat de sortir de la crisi de la covid potenciant la sostenibilitat i la transició ecològica, amb base científica, tenint present la salut i la justícia social. 

L’acte es realitzarà en format virtual, les persones inscrites rebreu per correu electrònic l’enllaç a la plataforma per accedir-hi. ​

 

  Data: divendres 5 de juny de 2020

  Horari: de 12h a 13.30 h

 Lloc: trobada en línia

 

Podeu consultar altres activitats en el marc del #DiaMundialdelMediAmbient fent clic en el següent enllaç

Per a més informació sobre el programa Barcelona + Sostenible consulteu la web.

DADES

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió de l’activitat en la qual esteu participant, relacionat amb la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives). Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'acte puguin ser difoses en relació a l'activitat de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

Barcelona, Dijous, 4 juny, 2020 - 16:51