L'aire que es respira a Barcelona - visita a una cabina de control atmosfèric

ACTIVITAT

La qualitat de l'aire: l'aire que es respira a Barcelona

Coneixerem les mesures de control i millora de la qualitat de l’aire a la ciutat.

Visitarem una cabina de control atmosfèric per dibuixar en quin model de ciutat ens volem moure i quines conseqüències té en la nostra salut.

Farem una ruta pels voltants de la Vall d'Hebron, entre la Ronda de Dalt i el barri del Carmel, i visitarem una estació de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) per reflexionar sobre el model de ciutat i les conseqüències que té la contaminació de l'aire en la nostra salut. Coneixerem quins són els contaminants que hi ha a l'aire de la major part de les grans ciutats, què es fa per controlar-los i quines accions s'emprenen per reduir-los. El control de la qualitat de l'aire esdevindrà un element clau per la salut de la ciutadania a les zones urbanes durant el segle XXI.

Amb el suport de l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

  Data: divendres, 3 de maig de 2019

  Horari: 12.00 - 14.00 h

 Lloc de trobada: Sortida Av. Jordà de l'estació de metro Vall d'Hebron (L3,L5)

         Visita gratuïta per als membres de la xarxa B+S.

Per a més informació sobre el programa Barcelona + Sostenible consulteu la web.

DADES

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants

Gestió de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en tramitar aquest document, consentiu, que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències assignades per la normativa vigent) amb la finalitat de gestionar la teva inscripció i la tramesa d'informació vinculada a l'activitat esmentada anteriorment, legitimada en base al vostre consentiment exprés. Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'activitat puguin ser difoses en relació a l'activitat de la xarxa Barcelona+Sostenible.
Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. 
Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes.
Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades en www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades 
Finalment, les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de l’activitat indicada a la finalitat.

Barcelona, Dimecres, 10 abril, 2019 - 14:26