Recurs: Telèfons

Telèfons funcionals oferits pel Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona i s'enmarca dins el seu projecte PRBB Sostenible. 

MATERIAL: Telèfons fixs 
QUANTITAT: 1000

DATA DE RECOLLIDA: Dates i horaris de recollida per determinar. Contactarem amb vosaltres per concretar-ho i precisar també el nombre d'unitats que podreu obtenir. 

LLOC DE RECOLLIDA: a concretar

Escriu el telèfon sense espais ni punts.
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en tramitar aquest document, consentiu, que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències assignades per la normativa vigent) amb la finalitat de gestionar la tramesa d'informació vinculada al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i al programa Barcelona + Sostenible, legitimada en base al vostre consentiment exprés. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que al comunicar el vostre correu electrònic ens autoritzeu a emprar aquest mitjà per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada. Les dades de contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona són: delegat_proteccio_dades@bcn.cat Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades en www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades Finalment, les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de la relació indicada a la finalitat.

Secretaria Barcelona + Sostenible

La Fàbrica del Sol / Pg. de Salvat Papasseit, 1 / 08003 Barcelona / Tel. 93 256 25 93 / bcnsostenible@bcn.cat