Sessió constitutiva de la Taula per l'Emergència Climàtica a Barcelona

ACTIVITAT

Important: l'aforament del Salò de Cent està complet, podeu assistir fent la inscripció in-situ i seguint la sessió al Salò de Cròniques amb la projecció en circuit tancat .

Barcelona està compromesa i treballant fa temps contra la crisi climàtica. Aquest compromís es concreta al Pla Clima, coproduït amb la ciutadania. Un pla ambiciós de 242 mesures reconegut internacionalment. Però ens trobem en una situació d’emergència climàtica i és necessari dur a terme mesures excepcionals i immediates i accelerar les accions estructurals i planificades. Per aquests motius, convoquem a les més de 1.000 organitzacions de la Xarxa Barcelona + Sostenible, als Grups Municipals, a la Generalitat i a l’Estat a la Sessió constitutiva de la Taula per l’Emergència Climàtica a Barcelona.

L’objectiu és tenir un compromís en clau de ciutat, juntes administracions, entitats i ciutadania, amb contingut i propostes immediates i tangibles.

  Data: dimecres, 10 de juliol de 2019

  Horari: 17 h

 Lloc: Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, plaça de Sant Jaume, 1 

 

Per a més informació sobre el Pla Clima de Barcelona consulteu la web.

DADES

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants

Gestió de dades

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió de l’activitat en la qual esteu participant (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives). Aquest tractament inclou la gestió de les vostres dades per comunicar-vos les dades més rellevants de la mateixa.  Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'acte puguin ser difoses en relació a aquesta activitat.

Atenció:

  • Les vostres dades no seran cedides a tercers tret de per obligació legal.
  • Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.
  • Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades. A aquests efectes, es tindrà present els tractaments opcionals que se citen mes amunt.

Barcelona, Dimecres, 3 juliol, 2019 - 11:36