Sol·licitud Kit d'ambientalització

Recurs


El Kit d’ambientalització de Barcelona + Sostenible
és un recurs disponible per als membres de la xarxa Barcelona + Sostenible que té com a objectiu la reducció del consum de recursos a través de l’ambientalització dels espais de treball tant si són locals comercials com oficines.

L’ambientalització es fa a través d’adhesius que contenen missatges breus i directes per incentivar bones pràctiques a l’hora de consumir aigua, energia i materials, entre les persones que hi treballen i els visitants puntuals. Aquests adhesius s’hauran d’enganxar en llocs estratègics per tal que tinguin més efecte. Fent ús dels diferents materials que ofereix aquest recurs podreu aplicar bones pràctiques en consum responsable d’una manera fàcil i entretinguda, que us pot arribar a suposar un petit estalvi econòmic i energètic!

 Recurs destinat a organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. Rebreu l'horari i el lloc de recollida un cop acceptada la sol·licitud.

   Descarrega't aquests materials en línia!

 

Dades
Es podrà sol·licitar un màxim de 3 Kits per oficina/establiment comercial
En la versió d'establiments comercials trobareu, a més dels adhesius genèrics, un adhesiu per a conscienciar sobre l'ús de bosses reutilitzables i un altre que anima a les persones que entrin a l'establiment a tancar la porta per tal de mantenir la temperatura.
Escriu el telèfon sense espais ni punts.

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió del kit d'ambientalització ofert per la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives).

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

Secretaria Barcelona + Sostenible

La Fàbrica del Sol / Pg. de Salvat Papasseit, 1 / 08003 Barcelona / Tel. 93 256 25 93 / bcnsostenible@bcn.cat