Suport al Manifest en defensa del verd i la biodiversitat de Barcelona

Ara més que mai és el moment de posar el verd i la biodiversitat al centre del debat polític de la ciutat de Barcelona. Des del Grup del Verd i la Biodiversitat de la xarxa Barcelona + Sostenible s'ha elaborat el “Manifest en defensa del verd i la biodiversitat de la ciutat de Barcelona”, un document que recull diferents propostes per incorporar aspectes que potenciïn el verd i la biodiversitat en les polítiques de ciutat. El Manifest, elaborat amb cura per part d'un grup independent, ara s'obre a adhesions per enfortir-lo amb el suport d'organitzacions i dels veïns i veïnes de Barcelona que volem una ciutat més verda i biodiversa.

Voleu posar el vostre granet de sorra per defensar la biodiversitat i la renaturalització de Barcelona? Doneu suport al Manifest!

Com més organitzacions s'hi sumin, més força donarem a les propostes.

Per a més informació, consulteu el web.

Dades
El nom de l'organització sortirà publicat a la web del Manifest
Què més podeu fer?
Protecció de dades

Gestió de dades

D'acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de donar suport al Manifest en defensa del verd i la biodiversitat de la ciutat de Barcelona del Grup de Treball del Verd i la Biodiversitat de la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: tractament: 119 - Jornades, cursos i sessions informatives). Aquest tractament és legitimat pel consentiment exprés que vau prestar en donar-vos d’alta a la xarxa Barcelona + Sostenible.

Les vostres dades no seran cedides a tercers tret de per obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i limitar l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional, accedint al web www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.