El 9 de juliol celebrem l’acte de presentació i signatura del Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible 2024-2034

..
19/06/2024 - 10:43 h - Medi ambient i sostenibilitat Ajuntament de Barcelona

L’acte tindrà lloc al Palauet Albéniz i hi estan convidades totes les organitzacions, centres educatius i persones membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible. 

L’acte de signatura i presentació del Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible 2024-2034 tindrà lloc el 9 de juliol a les 18.30 h al Palauet Albéniz. Totes les organitzacions, centres educatius i persones membres de la Xarxa B+S hi estan convidades. 

L’esdeveniment és l’inici oficial d’una nova etapa. Comptarem amb la presència de l’alcalde Jaume Collboni i s’hi presentarà el marc de referència comú de la Xarxa B+S per als pròxims 10 anys. 

Durant l’acte, es durà a terme la signatura simbòlica del Compromís, la signatura de participació en els Reptes de ciutat i es farà acte d’entrega del document d’adhesió a les organitzacions signants.  Serà un moment per compartir i celebrar aquesta nova etapa. Ja us hi podeu inscriure