Encara no heu renovat la vostra adhesió a la Xarxa Barcelona + Sostenible? Feu-ho ara!

..
17/06/2024 - 12:22 h - Medi ambient i sostenibilitat Ajuntament de Barcelona

Amb l’aprovació del Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible 2024-2034 s’inicia el període de renovació de les adhesions a la Xarxa B+S. Totes les organitzacions que en vulguin continuar formant part han d’assistir a una sessió d’acollida i signar el nou document. 

La Xarxa B+S, amb el nou Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible 2024-2034, s’adapta als reptes actuals i orienta la seva acció per donar respostes fermes i comunes davant l’escenari d’emergència climàtica i de crisi ecosocial.  

El Compromís és l’expressió de la responsabilitat individual i col·lectiva de les organitzacions i persones membres de la Xarxa i dels compromisos que adquirim per fer un futur millor. Per això, totes les organitzacions que vulgueu continuar formant part de la Xarxa heu de renovar el vostre compromís 

Com podeu renovar la vostra adhesió a la Xarxa B+S?

  • Sessió d’acollida. Cal que assistiu a una de les sessions programades en què s’explica el nou funcionament de la Xarxa, per tal de conèixer-ne les novetats i de resoldre els dubtes que us pugui generar aquesta nova conjuntura. Hi ha sessions presencials i sessions en línia, perquè pugueu escollir el format que més us convingui. Estan previstes fins al juliol.
  • Signatura del Compromís. Després d’haver assistit a una sessió d’acollida, cal que signeu online el Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible 2024-2034 per renovar la vostra adhesió a la Xarxa. Per fer-ho heu d’omplir un formulari en què se us demana informació rellevant per la vostra participació a la Xarxa.
  • Confirmació i benvinguda. Un cop realitzats els dos passos anteriors, rebreu un correu electrònic amb tota la informació presentada a la sessió i el ‘paquet de benvinguda’. Se us comunicarà qui és la vostra tècnica referent de la Secretaria i s’informarà el Consell Ciutadà per la Sostenibilitat que heu entrat a formar part de la Xarxa. Enhorabona! 

Us animem a reservar ja la plaça a alguna de les sessions d’acollida, per tal que pugueu renovar la vostra adhesió a la Xarxa l’abans de l’estiu.