Comerç + sostenible

 

Comerç + Sostenible és el programa de l’Ajuntament de Barcelona adreçat a les entitats de comerç i als comerços que han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

 

Destaquem

  • Acomiadem l'any i aprofitem per fer balanç de la feina feta i proposta de millores per a l'any vinent. Us convidem a consultar les memòries de Comerç + Sostenible fins al 2021.  

  • Ja sabeu quines accions de sostenibilitat portareu a terme el 2023? Recordeu que es poden incloure dins de la Convocatòria general de subvencions, les Subvencions pel clima o els Ajuts a comerços per l’estalvi energètic.

  • En el marc de la setmana de l'alimentació sostenible, s'ha entrevistat a l'Esther Bermejo, responsable de comunicació externa a Foodcoop. Aquest supermercat cooperatiu fomenta el consum responsable, basat en una alimentació sostenible i aplica mesures per prevenir el malbaratament alimentari.

  • Enllaçant amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, s'ha entrevistat al Jordi Bordas, gerent de l'Eix Comercial del Raval, entitat que ha posat en marxa una acció conjunta amb els associats que aposta per l'energia provinent de fonts renovables, entre d'altres.

  • En el marc de la setmana europea de l'energia sostenible i dins del programa Carrega't d'energia, des de C+S s'ha organitzat una formació específica per a comerços sobre com reduir la despesa energètica.

Pàgines