Comerç + sostenible

 

Comerç + Sostenible és el programa de l’Ajuntament de Barcelona adreçat a les entitats de comerç i als comerços que han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

 

Destaquem

  • El 22 de maig, se celebra el Dia Internacional de la Diversitat Biològica i, per potenciar la biodiversitat de la nostra ciutat, us animem a instal·lar horts urbans als vostres establiments. Podeu descobrir els consells i els trucs per crear un hort que s'adapti a l'espai que teniu i que sigui tot un èxit.

  • L'Associació de Comerciants Creu Coberta us presenta un video resum amb algunes accions de sostenibilitat que fomenten entre els seus associats i el veïnat. Destaquen valors com el comerç de proximitat, la interculturalitat, la corresponsabilitat, el consum responsable i la prevenció de residus.

  • L'Àlex Goñi, president del Gremi de Peixaters, ens explica com les peixateries fan front al malbaratament alimentari i quines alternatives sostenibles utilitzen per millorar tot l'embassat que tenen, que és el principal problema de les peixateries. 

  • Ja podeu presentar el vostre pla d'acció de sostenibilitat, prorrogar el que teniu vigent o actualitzar-lo, teniu fins al 30/06. Us recomanem l'eina virtual B+S 1.500 mesures en sostenibilitat que us aportarà idees i recursos. Deixeu la vostre empremta!

  • Ajuts de fins al 80% per fer créixer el vostre projecte al barri. Associacions, cooperatives, autònoms, etc. amb seu social o delegació a Barcelona ja podeu fer la sol·licitud per aquells projectes que millorin la situació socioeconòmica del territori. Teniu fins a l'11/5.

Pàgines