Comerç + sostenible

 

Comerç + Sostenible és el programa de l’Ajuntament de Barcelona adreçat a les entitats de comerç i als comerços que han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

 

Destaquem

  • Ja podeu consultar les fitxes actualitzades d'estalvi energètic en comerços, adaptades a les últimes novetats de la normativa. A més trobareu una nova fitxa per millorar la contractació de gas. 
    Voleu aprofundir més? Apunteu-vos als tallers del Carrega't d'Energia.

  • Si sou membres de Comerç + Sostenible i voleu donar a conèixer la vostra organització i les accions de sostenibilitat que feu a la resta de la Xarxa B+S, el butlletí és un espai ideal per a fer-ho. Demaneu-nos una entrevista! 

  • Tres entitats del sector comercial, Fundació Barcelona Comerç, Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme i PIMEC/PIMEC Comerç s'han integrat al nou Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona, l’espai participatiu que representa la Xarxa Barcelona + Sostenible davant l’Ajuntament. 

  • Les organitzacions de la Xarxa B+S ja poden presentar un nou Pla d’Acció, prorrogar el del 2022 o actualitzar-lo. Aquest any, s’incorpora una nova reducció del preu públic de recollida de residus en reconeixement de la contribució al Compromís Barcelona Plàstic Zero.

  • Encara podeu presentar les vostres iniciatives i projectes del 2022, l’últim del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. Animeu-vos a participar!

Pàgines