Comerç + sostenible

 

Comerç + Sostenible és el programa de l’Ajuntament de Barcelona adreçat a les entitats de comerç i als comerços que han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

 

Destaquem

  • El divendres 29 de setembre torna el Fem Xarxing, l’activitat principal de networking de la Xarxa Barcelona + Sostenible. Trobareu espais per enfortir les connexions entre les organitzacions, un marketplace i una ponència sobre Ciutats Missió. No us ho podeu perdre!

  • Us presentem l’eina de Propostes i Autodiagnosi en Sostenibilitat (PAS), amb la qual podreu resoldre dubtes, accedir a recursos i dissenyar accions i estratègies per ser una organització sostenible. Descobriu-ne tots els detalls!

  • El Born Centre de Cultura i Memòria acollirà, un any més, l’activitat estrella de networking de Barcelona + Sostenible. Sota el lema “La Xarxa en Transformació”, treballarem sobre com encarem la nova Xarxa B+S i, sobretot, enfortirem les connexions entre les organitzacions. Voleu conèixer-ne tots els detalls? Inscriviu-vos-hi ara!

  • “Al llarg de la nostra trajectòria hem evolucionat com tothom. De la distribució de bosses de paper a les bosses de tela, per posar-ne un exemple. Ara en sabem més de tot plegat i el missatge no és tant el material, sinó la reutilització que se'n faci després”, Lluís Llanas, president de l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

  • Intermedia Locals és un servei municipal d'intermediació per la instal·lació d'activitats econòmiques en locals buits situats a planta baixa. Ofereixen contractes amb condicions avantatjoses per les dues parts: lloguers amb preus per sota del mercat i ajuts per la propietat per despeses relatives a obres o a contractacions d’assegurances.

Pàgines