Formacions C+S

ACTIVITAT:

Vols saber com millorar en temes ambientals al teu comerç? Com reduir i millorar la separació dels residus?

  Data: 20 i 21 de juliol

Horari: 15.00 - 16.30 h

  Lloc: Formació en línia

 

Si tens interès a conèixer com millorar alguns aspectes de sostenibilitat del teu comerç, et convidem a les formacions d'estiu de Comerç + Sostenible.

  • 20/7 - Prevenció i correcta gestió de residus (1,5 hores):

          L’objectiu d’aquesta formació és repassar les accions bàsiques que poden dur a terme els establiments comercials en termes  de prevenció de residus en origen i de correcta gestió dels residus generats.
          Es pretén conscienciar als comerços sobre la quantitat de residus que es poden deixar de produir i alhora mostrar com fer una correcta classificació dels residus a l’hora de llençar-los a les escombraries.

  • 21/7 - Bones pràctiques ambientals (1,5 hores):

         L’objectiu d’aquesta formació és repassar les accions bàsiques de bones pràctiques que es poden dur a terme als establiments comercials en relació amb els àmbits: residus, aigua, energia i soroll.
         Es vol conscienciar als comerços sobre els beneficis que poden aconseguir en termes de consum de recursos i contaminació posant l’atenció en quatre àmbits sobre els quals pot actuar el seu establiment.

 

 

Per a més informació sobre el programa Barcelona Comerç + Sostenible consulteu la web

DADES:
Explica la tipologia o sector del teu establiment (Ex. Pastisseria, llibreria, instal·lador d'electricitat, restaurant, etc.)

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió de l’activitat en la qual esteu participant, relacionat amb la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives). Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'acte puguin ser difoses en relació a l'activitat de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

Barcelona, Dijous, 21 juliol, 2022 - 08:31