Formacions C+S: Bones pràctiques o prevenció i gestió de residus

ACTIVITAT:

Vols saber com millorar en temes ambientals al teu comerç? Com reduir i millorar la separació dels residus?

Tant si vas marcar aquesta opció al pla d’acció de la teva entitat com si no ho vas fer, però estàs interessat/da a conèixer com millorar alguns aspectes de sostenibilitat del teu comerç, et convidem a les formacions de tardor de Comerç + Sostenible.

 

  • Prevenció i correcta gestió de residus (1 hora):

          L’objectiu d’aquesta formació és repassar les accions bàsiques que poden dur a terme els establiments comercials en termes  de prevenció de residus en origen i de correcta gestió dels residus generats.
          Es pretén conscienciar als comerços sobre la quantitat de residus que es poden deixar de produir i alhora mostrar com fer una correcta classificació dels residus a l’hora de llençar-los a les escombraries.

  • Bones pràctiques ambientals (1,5 hores):

         L’objectiu d’aquesta formació és repassar les accions bàsiques de bones pràctiques que es poden dur a terme als establiments comercials en relació amb els àmbits: residus, aigua, energia i soroll.
         Es vol conscienciar als comerços sobre els beneficis que poden aconseguir en termes de consum de recursos i contaminació posant l’atenció en quatre àmbits sobre els quals pot actuar el seu establiment.

 

Tria unes de les dues formacions:

 

Per a més informació sobre el programa Barcelona Comerç + Sostenible consulteu la web

DADES:

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió de l’activitat en la qual esteu participant, relacionat amb la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives). Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'acte puguin ser difoses en relació a l'activitat de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

Barcelona, Dimecres, 13 octubre, 2021 - 16:09