Inscripció al taller: Redueix la despesa energètica del teu comerç

ACTIVITAT:

Taller que té com a objectiu incrementar l’estalvi, l’eficiència i l’ús racional de l’energia en el comerç.

Descobrireu si teniu la tarifa més reduïda per les vostres necessitats, com fer un ús eficient de determinats aparells i els aspectes a tenir en compte per a fer un diagnòstic i una gestió energètica adequada del vostre negoci.

Data: dimecres, 6 d'octubre de 2021

Horaris: de 9 a 10 h, de 15 a 16 h o de 18 a 19 h

Lloc: trobada online via Zoom (s'enviarà l'enllaç de connexió a les persones inscrites)

Places disponibles: 30 per cada franja horària. 

 

Per a més informació sobre el programa Barcelona Comerç + Sostenible consulteu la web

DADES:
SESSIÓ

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió de l’activitat en la qual esteu participant, relacionat amb la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives). Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'acte puguin ser difoses en relació a l'activitat de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

Barcelona, Dijous, 16 setembre, 2021 - 16:14