Fem xarxa per la sostenibilitat

Destaquem

  • Entre març i juny de 2022 es celebrarà a Barcelona la 1ª edició d'aquest curs promogut per Multiplica i la Universitat de Barcelona. Es celebraran 13 sessions (50 hores lectives), en les que participaran 20 docents i es podran visitar in situ 15 experiències professionals.  

  • El Servei de Documentació d’Educació Ambiental ens porta un pla d'acció sobre educació ambiental i una guia de recursos, ambdues publicacions seleccionades especialment en el marc del Dia Mundial de l’Educació Ambiental (26 de gener).

  • Els propers 17, 18 i 19 de març, al Centre de Congressos del TecnoCampus de Mataró, tindrà lloc el Congrés de la Joventut de Catalunya. Serà un Congrés adreçat a les entitats juvenils, persones joves, representants polítics i professionals de joventut i persones expertes i obert a tothom en què es posarà en valor la co-creació de les polítiques de joventut. 

  • "La responsabilitat del canvi per abordar la crisi climàtica no ha de recaure només en els més joves.", Helena Barracó, cap d’educació ambiental de l’Ajuntament de Barcelona. Compartim l'entrevista del butlletí Agenda + Sostenible.

  • El diumenge 20 de març, Sant Joan de Déu organitza una caminada solidària i festiva per recaptar fons per a projectes socials i de recerca. Per participar amb el vostre equip d’empresa sota el lema #SomElQueCompartim, cal inscriure’s aquí.

Pàgines