Fem xarxa per la sostenibilitat

Destaquem

 • Del 15 al 17 de març, Barcelona acull diferents esdeveniments i activitats per compartir bones pràctiques, idees i projectes sobre alimentació sostenible. Les organitzacions de la Xarxa esteu convidades a participar-hi.

 • Nova data: Balanç de la Declaració d’Emergència Climàtica

  El pròxim 28 de març, es presentarà el balanç de la Declaració d’Emergència Climàtica. L’acte estarà dirigit per Janet Sanz, tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat i Eloi Badia, regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica. La sessió tindrà lloc de 17 a 19 hores, a l’auditori de Calàbria 66.

  A l’acte es presentarà un balanç dels avenços, mancances, accions i projectes duts a terme des de la Declaració d’emergència climàtica el 15 de gener de 2020.

  > Inscripcions

 • Fa uns dies, Barcelona va aplicar mesures per donar resposta a la situació d’excepcionalitat de sequera que viu el territori. En aquest context, l’estalvi d’aigua és més important que mai. Descobriu activitats i recursos per preservar aquest bé comú tan necessari.

 • Incorporar la perspectiva feminista en les pràctiques i processos organitzatius és essencial per impulsar processos transformadors. Amb motiu del 8M, el Servei de Documentació d'Educació Ambiental us ofereix una selecció de recursos per fomentar la perspectiva de gènere a les vostres organitzacions o al dia a dia.

 • L’ecofeminisme uneix la voluntat de transformació social del feminisme i de l'ecologisme i lluita per prioritzar la cura de les persones i del planeta. Pedalant juntes cap a una mobilitat sostenible i feminista i Dona't pel clima són dos projectes de la Xarxa que treballen per unir aquests dos conceptes. Descobriu-los. 

Pàgines