Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • La cooperativa Pol·len edicions ens convida a repensar la lectura i els llibres en clau ecològica a la jornada que tindrà lloc el dilluns 26 d'octubre de 10h a 14h i de 16h a 20h al Casal de Barri Pou de la Figuera. Cal inscripció prèvia.

  • Comença la fase de diagnosi del “Projecte per a la professionalització del sector de l’educació ambiental”, en el marc de la qual s'ha publicat un qüestionari per a professionals del sector i un altre per a organitzacions contractants de serveis. 

  • “Amb un consumidor/a conscient, la marca ha de ser ètica o no serà”, Naiara Ruiz i Esperanza Iglesias, cofundadores de GenÉthico.

  • InnoBa s’adreça tant a aquelles persones i organitzacions que volen tenir un primer contacte amb l’Economia Social i Solidària, com a les que ja tenen projectes en marxa. A més, compta amb dos serveis específics per fomentar l’emprenedoria i la innovació socioeconòmica amb totes les facilitats.

  • El Servei de Documentació Ambiental destaca la publicació "Rescities" sobre canvi climàtic i la "Guia per dissenyar i executar processos participatius en l'àmbit municipal" sobre participació comunitària com a novetats d'aquest mes. Ja estan disponibles en préstec!

Pàgines