Fem xarxa per la sostenibilitat

Destaquem

  • La Universitat de Barcelona i Science for Change organitzen l'acte final a Catalunya del projecte europeu TRANSFORM sobre recerca i innovació responsables, ciència ciutadana i polítiques públiques. L'acte se celebrarà al Palau Robert el dia 21 de novembre de les 09.45 h a les 16:15 h.

  • El pròxim 23 de novembre a les 12h la Comissió d'Empresa i Sostenibilitat de 22@Network BCN organitza conjuntament amb la Fundació Formació i Treball i el Despatx d'advocats Terraqui aquest webinar sobre la nova llei de residus en el marc de la setmana Europea de Prevenció de Residus. 

  • El 24 de novembre a la tarda tindrà lloc la celebració del primer any del Compromís Barcelona Plàstic Zero amb una conversa amb experts on es tractarà l’evolució i el futur del compromís. És un acte obert a totes les organitzacions de la Xarxa B+S.

  • Els propers 29 i 30 de novembre se celebrarà la segona edició d’aquestes jornades organitzades per l’Ajuntament de Barcelona, per parlar dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com a eina de transformació en positiu de les ciutats. El segon dia es posarà el focus en el repte energètic. Ja us hi podeu inscriure.

  • Més de 200 persones s’han reunit, un any més, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona per celebrar conjuntament l’Acte de benvinguda del curs 2022-2023. El reconeixement a la tasca dels centres educatius de la Xarxa i l’impuls a l’economia del dònut han tingut un especial protagonisme. Coneixeu-ne tots els detalls!

Pàgines