Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • El proper 4 de juny de 10 a 12 h se celebrarà aquest acte en format virtual, que vol ser un espai de confluència entre entitats de cooperació internacional i de medi ambient. Es presentaran iniciatives ambientals de diverses institucions i posteriorment hi haurà una part més participativa amb grups de discussió.

  • Aquest esdeveniment, que té per objectiu incrementar el verd a la ciutat, es planteja enguany en tres possibles escenaris: que es pugui realitzar amb normalitat, que se celebri al carrer amb algunes mesures de seguretat o que tingui lloc en format virtual.

  • Amb motiu del 22 de maig, Dia Mundial de la Biodiversitat, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental us comparteix recursos per descobrir la flora i la fauna de Barcelona com amfibis, rèptils, ocell i papallones, entre d’altres.

  • “Aconsellem a les organitzacions estrangeres que contractin proveïdors locals quan venen a fer esdeveniments a Barcelona; d’aquesta manera, no els cal portar els materials i personal des de tan lluny, ja que és més incòmode i menys sostenible”, Samantha Lee, directora de Productions Grandslam SL.

  • Ara més que mai veiem com n’és de necessària una Barcelona amb espais amb flora i fauna. Estrenem un espai al web amb tota la informació del Manifest del Verd i la Biodiversitat del grup de treball de B+S, que busca organitzacions que li donin suport!

Pàgines