Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • Voleu promoure la sostenibilitat a l'organització de la qual formeu part? Fa temps que us agradaria reduir les emissions de la vostra empresa? Amb aquesta eina podreu trobar respostes personalitzades a les vostres necessitats i dubtes.

  • Un total de 229 organitzacions de la ciutat s’han adherit al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere. Aquestes empreses, que formen part de la Xarxa B+S, van rebre el passat 7 de maig una distinció per les seves accions de sostenibilitat durant el 2020.

  • Aquest cicle planteja quatre taules rodones repartides entre maig i setembre, en les quals s’hi convidarà personalitats rellevants per aprofundir en qüestions com l’agricultura i la ramaderia al nostre país, el patrimoni gastronòmic, el model turístic o les xarxes de consum responsable, entre d'altres.

  • La guia va dirigida a responsables de voluntariat, per tal que tinguin recursos per incorporar persones als seus equips des d’una perspectiva accessible i inclusiva. El dret de la ciutadania a la participació i la seva aportació a través del voluntariat són els punts de partida. 

  • L'estudi analitza com han canviat les plantes baixes i l'entorn de la Superilla de Sant Antoni i l'Eix de Sant Pere Més Baix - Rec Comtal al llarg d'onze anys. Durant la sessió s'exposaran fenòmens com la gentrificació, la pèrdua de comerç quotidià, els canvis en la identitat del barri, etc. La presentació serà el 13 de maig a les 18.30 h. 

Pàgines