Fem xarxa per la sostenibilitat

Destaquem

  • El divendres 29 de setembre torna el Fem Xarxing, l’activitat principal de networking de la Xarxa Barcelona + Sostenible. Trobareu espais per enfortir les connexions entre les organitzacions, un marketplace i una ponència sobre Ciutats Missió. No us ho podeu perdre!

  • L’any passat, el programa va consolidar diversos projectes i accions per impulsar la sostenibilitat a la ciutat, i també es van engegar noves iniciatives per dinamitzar i diversificar la Xarxa. Voleu conèixer-ne tots els detalls?

  • Com cada any, Barcelona es torna a sumar a la Setmana Europea de la Mobilitat. Ajuntament, entitats i diverses associacions s’organitzen amb un programa que vol millorar la qualitat de l’aire, recuperar l'espai públic i promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat. El tema d’enguany és l'"Eficiència energètica" i el lema "Combina i mou-te" per posar l'èmfasi en la intermodalitat. 

  • El proper 21 de setembre tindrà lloc al Museu Marítim un esdeveniment molt especial: el Surfstainable “the storytellers of ocean littercy” (Surfstainable “els narradors de les escombraries oceàniques”). Us n’expliquem tots els detalls.

  • Diferents cooperatives de la Xarxa B+S impulsen una iniciativa per fomentar l’ús de la bicicleta entre les dones i persones amb identitat no binària a través d’accions de formació i sensibilització

Pàgines