Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • Sabies que la qualitat de l'aire de l'interior de les vivendes també s'ha de tenir en compte i que, sovint, és dolenta?  L'entitat membre de B+S, Espai René, ofereix les sessions del cicle "Hogar saludable" de febrer a juny per aprofundir sobre com podem millorar la salut de casa nostra.

  • Del 15 al 21 de febrer se celbra el Congrés "Come de Aquí i de Ahora" amb més de 35 referents internacionals a través dels quals es treballaran els hàbits alimentaris, i les claus per a tenir una actitut més conscient, saludable i respectuosa amb la salut i la del plantea. 

  • Premi 8M-Aurèlia Capmany d'ecofeminismes i emergència climàtica, Subvencions Generals de l'Ajuntament i subvencions de la Diputació per a entitats ambientals són els ajuts i premis més destacats d'aquest mes. 

  • A través de la xerrada “Festes + Sostenibles” del 29 de gener, descobrirem quins aspectes s’han de tenir en compte per aplicar criteris de sostenibilitat en l’organització d’esdeveniments a les entitats i als centres educatius.

  • “El que més m’enorgulleix de la meva feina és la possibilitat de remoure consciències, generar preguntes i qüestionar els models de consum”, Rosa Batalla, sòcia treballadora fundadora del Menjador Ca La Rosa

Pàgines