Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • Barcelona + Sostenible atendrà en línia

    Degut a l'aplicació de mesures de protecció del virus COVID-19, la Secretaria B+S només atendrà consultes per correu electrònic. La Fàbrica de Sol romandrà tancada al públic fins a nou avís.

  • Es posposa el Fem Xarxing

    L’edició del Fem Xarxing prevista per al divendres 27 de març es posposarà a una nova data. Aquesta decisió s’ha pres seguint les mesures municipals i en coordinació amb les administracions governamentals amb l’objectiu de dificultar l’expansió del COVID-19 i limitar la seva incidència.

  • Barcelona Activa us ofereix un conjunt de cursos online per a empreses, persones emprenedores o organitzacions de l'economia social i solidària, agrupats per categoria temàtica. Doneu-hi un cop d'ull per si alguna és del vostre interès o de les persones de la vostra organització. 

  • L'organització ha anunciat que a causa de l'emergència sanitària actual ambdues activitats es posposen fins a trobar una nova data.

  • “Concebem les activitats d’una forma global, és a dir, que en el moment d’organitzar-les també valorem quina serà la seva petjada ecològica”, David Montfort, responsable de projectes de Lluïsos de Gràcia.

Pàgines