Altres

.. ..

 • Divendres, 5 juny, 2020 - 12:00

   El 5 de juny a les 12 h des de Barcelona + Sostenible celebrarem el Dia Mundial del Medi Ambient en format conferència en línia. Parlarem de canvis, reptes i nous horitzons que ens planteja la situació actual. Anoteu-vos-ho a l’agenda! 

 • Dijous, 13 febrer, 2020 - 16:00

  L’Ajuntament de Barcelona, en el context d’emergència climàtica , impulsa dues línies de subvencions per projectes que liderin accions per fer front al canvi climàtic.  

 • Dimecres, 5 juny, 2019 -
  12:00 a 14:00

  Trobada amb totes les organitzacions de la xarxa de Barcelona + Sostenible,  per celebrar conjuntament el Dia Mundial del Medi Ambient, donar la benvinguda a les noves organitzacions membres i fer un reconeixement a 10 bones pràctiques desenvolupades per membres de Barcelona + Sostenible durant el 2018.

  Consulta com va anar l'any passat aquí.

 • Dimecres, 15 maig, 2019 - 12:30

  B+S coorganitza amb la Direcció de turisme l’activitat “Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere: situem la teva activitat a l’avantguarda del turisme sostenible”, que se celebrarà el proper 15 de maig amb l’objectiu d’impulsar a les entitats membres de B+S l’adhesió a aquest compromís.

 • Dijous, 9 maig, 2019 - 17:30

  El proper 9 de maig tindrà lloc una sessió informativa sobre la implementació de l'Estratègia de Residu Zero a la ciutat, en la qual s'abordaran els avenços en prevenció de residus i algunes de les novetats i accions en marxa.

 • Dimecres, 6 febrer, 2019 - 12:30

  Si ets dona emprenedora i treballes l’àmbit de la sostenibilitat, tenim eines per a tu!

  En el marc del programa Women4Climate, el proper 6 de febrer, tindrem l’oportunitat de conèixer dos programes de Barcelona Activa, que tenen l’objectiu de donar assessorament i orientació a dones emprenedores i als seus projectes: el Women mentoring program i el programa Lidera.

 • Dimecres, 9 gener, 2019 - 18:00

 • Dilluns, 19 novembre, 2018 -
  12:00 a 14:00

  L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en coordinació amb els ajuntaments amb terrenys al Parc Natural de Collserola, entre ells l’Ajuntament de Barcelona, han posat en marxa un procés d'informació i participació sobre el Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat).

 • Dimecres, 14 novembre, 2018 -
  18:00 a 19:30

  Dins dels “Dies pel Clima”, les jornades que agrupen diverses activitats sobre el canvi climàtic i ciutats, el seu impacte i com cal actuar per fer-hi front, el 14 de novembre a la tarda tindrà lloc la trobada “Dones: liderant la lluita contra el canvi climàtic” on es debatrà sobre les aportacions de les dones a les polítiques i accions pel clima a les ciutats.

 • Divendres, 9 novembre, 2018 -
  09:00 a 14:30

  La Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona té per objectius: donar a conèixer tots els estudis que s’han realitzat per redactar el Pla Clima de Barcelona; visibilitzar la recerca climàtica que es duu a terme a la ciutat, i crear un espai de debat entre l’acadèmia i l’Ajuntament on compartir reptes, projectes i fer sinèrgies i per identificar quina recerca pot ser la més útil per la ciutat.

Pàgines