Altres

.. ..

 • Divendres, 5 juny, 2020 - 12:00

  El 5 de juny a les 12 h des de Barcelona + Sostenible celebrarem el Dia Mundial del Medi Ambient en format conferència en línia. La conferència d’aquest any posarà el focus en la necessitat de sortir de la crisi de la covid potenciant la sostenibilitat i la transició ecològica, amb base científica, tenint present la salut i la justícia social. 

  L’acte es realitzarà en format virtual, les persones inscrites rebreu per correu electrònic l’enllaç a la plataforma per accedir-hi. ​

   

 • Dijous, 13 febrer, 2020 - 16:00

  L’Ajuntament de Barcelona, en el context d’emergència climàtica , impulsa dues línies de subvencions per projectes que liderin accions per fer front al canvi climàtic.  

 • Dimecres, 5 juny, 2019 -
  12:00 a 14:00

  Trobada amb totes les organitzacions de la xarxa de Barcelona + Sostenible,  per celebrar conjuntament el Dia Mundial del Medi Ambient, donar la benvinguda a les noves organitzacions membres i fer un reconeixement a 10 bones pràctiques desenvolupades per membres de Barcelona + Sostenible durant el 2018.

  Consulta com va anar l'any passat aquí.

 • Dimecres, 15 maig, 2019 - 12:30

  B+S coorganitza amb la Direcció de turisme l’activitat “Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere: situem la teva activitat a l’avantguarda del turisme sostenible”, que se celebrarà el proper 15 de maig amb l’objectiu d’impulsar a les entitats membres de B+S l’adhesió a aquest compromís.

 • Dijous, 9 maig, 2019 - 17:30

  El proper 9 de maig tindrà lloc una sessió informativa sobre la implementació de l'Estratègia de Residu Zero a la ciutat, en la qual s'abordaran els avenços en prevenció de residus i algunes de les novetats i accions en marxa.

 • Dimecres, 6 febrer, 2019 - 12:30

  Si ets dona emprenedora i treballes l’àmbit de la sostenibilitat, tenim eines per a tu!

  En el marc del programa Women4Climate, el proper 6 de febrer, tindrem l’oportunitat de conèixer dos programes de Barcelona Activa, que tenen l’objectiu de donar assessorament i orientació a dones emprenedores i als seus projectes: el Women mentoring program i el programa Lidera.

 • Dimecres, 9 gener, 2019 - 18:00

 • Dilluns, 19 novembre, 2018 -
  12:00 a 14:00

  L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en coordinació amb els ajuntaments amb terrenys al Parc Natural de Collserola, entre ells l’Ajuntament de Barcelona, han posat en marxa un procés d'informació i participació sobre el Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat).

 • Dimecres, 14 novembre, 2018 -
  18:00 a 19:30

  Dins dels “Dies pel Clima”, les jornades que agrupen diverses activitats sobre el canvi climàtic i ciutats, el seu impacte i com cal actuar per fer-hi front, el 14 de novembre a la tarda tindrà lloc la trobada “Dones: liderant la lluita contra el canvi climàtic” on es debatrà sobre les aportacions de les dones a les polítiques i accions pel clima a les ciutats.

 • Divendres, 9 novembre, 2018 -
  09:00 a 14:30

  La Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona té per objectius: donar a conèixer tots els estudis que s’han realitzat per redactar el Pla Clima de Barcelona; visibilitzar la recerca climàtica que es duu a terme a la ciutat, i crear un espai de debat entre l’acadèmia i l’Ajuntament on compartir reptes, projectes i fer sinèrgies i per identificar quina recerca pot ser la més útil per la ciutat.

Pàgines