Cicle Transicions: debats per a una nova economia

Dimecres, 22 juny, 2022 -
18:00 a 19:00

Durant el mes de juny van tenir lloc un seguit de conferències amb experts de reconeixement internacional, per portar al carrer el debat sobre les principals crisis socioambientals a les quals ens enfrontem com a societat a causa, principalment, del model econòmic vigent, i la transició necessària per superar-les i situar-lo al centre de l’agenda cultural, identificar reptes i oportunitats locals.

Giorgos Kallis és llicenciat en Química i màster en Enginyeria Ambiental per l’Imperial College, doctorat en Política Ambiental per la Universitat de l’Egeu i un segon màster en Economia per la Barcelona Graduate School of Economics. És professor de l’ICREA, on imparteix classes d’economia ecològica, i ecologia política i decreixement.

Al llibre 'Límits. Per què Malthus es va equivocar i per què els ecologistes haurien de preocupar-se' fa una defensa dels límits, en contra de la fantasia de les societats modernes amb expansió il·limitada. Descarta la noció de límits com a escassetat i defensa l’autolimitació com a llibertat.

Conferència de Giorgos Kallis- Cultura dels Límitsate Raworth – L’economia del Dònut

 Dimecres, 22 de juny de 2022

 18-19 h

Institut d'Estudis Catalans (C. del Carme, 47)

>Inscripcions

Per a més informació sobre el Cicle Transicions: debats per a una nova economia consulteu la web.