Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere: situem la teva activitat a l’avantguarda del turisme sostenible

Dimecres, 15 maig, 2019 - 12:30

L’Ajuntament de Barcelona posa a disposició dels operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere. Des de la Secretaria de Barcelona + Sostenible, conjuntament amb la Direcció de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, organitzem una sessió adreçada als membres de la xarxa Barcelona+Sostenible per informar-vos de com podeu adherir-vos a aquesta nova iniciativa i dels avantatges d’incorporar i de comunicar les vostres actuacions.

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere reconeix aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Aquesta adhesió es basa en un manual de bones pràctiques que recull en els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

 

  Data: dimecres,15 de maig de 2019

  Horari: 12.30 - 14.00 h

 Lloc: Sala Barceloneta, La Fábrica del Sol (Passeig de Salvat Papasseit, 1)

 

Inscripcions

Aquesta activitat és gratuïta i exclusiva per a les organitzacions membres de la xarxa Barcelona+Sostenible. Imprescindible la inscripció prèvia.

 

PROGRAMA

12.30 h Benvinguda i encaix dels dos compromisos

             Marta Cuixart , Secretària del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat

12.45 h Presentació del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere

             Ana Martínez, Responsable de la sensibilització d’empreses del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere

13.30 h Torn d’intervencions

14.00 h Cloenda


> Descarrega el programa
> Tota la informació sobre el Compromís per a la Sostenibilitat Turística