FEM XARXING 2016: networking de la xarxa Barcelona + Sostenible

Divendres, 17 juny, 2016 - 00:00

Més d’un centenar de membres de la xarxa B+S van participar a la sessió de networking Fem Xarxing, que en aquesta cinquena edició va tenir la gamificació com a fil conductor.

Consulta la crònica de la jornada aquí


Quan? Divendres 17 de juny, de 9.00 a 13.30 h
On? El Born Centre Cultural
Què? Jornada per conèixer altres organitzacions, intercanviar recursos, presentar projectes i crear sinergies amb els membres de la xarxa B+S.
Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/1gmn7KXzPeETleKOTsyGTektCRFjNZqo9OFxgnaZyn6s/viewform

               

 

XARXING = Networking dels membres de la xarxa Barcelona + Sostenible

Torna el networking dels signants! Nous membres a la xarxa, nous projectes, nous contactes i col·laboracions...i una nova proposta d’innovació.

El proper 17 de juny, de 9.00 a 13.30 h al Born Centre Cultural, tindrà lloc la trobada Fem Xarxing, on tindreu l’oportunitat de contactar amb la resta d’organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible.

En aquesta trobada hi haurà espais per presentar-vos, per compartir idees i experiències, per buscar col·laboracions iper oferir serveis tot fent “xarxing”. Durant la troba es tractarà sobre gamificació i es presentaran els 9 projectes que s'estan desenvolupant en el marc del Compromís Barcelona pel Clima 2015-2017.

Ja us podeu inscriure a través del formulari web!

Programa

       

* Óscar Garcia Pañella (@kokopus_dark), soci de Cookie Box, especialista en Ecosistemes Creatius, Serious Games i Gamificació: “Crec que podem, hem, de gamificar el món”.

 

Voleu participar a l'intercanvi d'experiències?
Si teniu algun projecte, recurs, experiència o iniciativa que vulgueu donar a conèixer a la resta de la xarxa o que necessiti col·laboració d'altres organitzacions, envieu aquesta fitxa a bcnsostenible@bcn.cat abans del 10 de juny per reservar-vos un espai per la seva difusió o intercanvi a l’última part de la trobada.

Disposareu d’una taula per posar-hi materials, i si voleu també podeu portar els vostres roll-ups o materials de comunicació. Des de la Secretaria B+S us facilitarem un suport amb la fitxa descriptiva de la vostra experiència.

Voleu participar al taulell d'ofertes i demandes?
Si voleu penjar els vostres anuncis durant la jornada, podeu enviar-nos aquesta fitxa indicant el que ofereix o necessita la vostra organització. Ens les podeu enviar abans del 10 de juny perquè puguem exposar-les durant la trobada.

Voleu que us entrevistem?
Si esteu interessats en què la xarxa us conegui més a fons, us farem una entrevista que publicarem al butlletí Info B+S.

Si voleu saber més del Fem Xarxing consulteu les altres trobades.

 

Us hi esperem!