Formacions

.. ..

 • Dimecres, 26 febrer, 2020 -
  16:00 a 18:00

  Formació on s'introduiran els principis de la fertilitat del sòl en un hort ecològic per aprendre a gestionar la terra i afavorir unes òptimes condicions que garanteixin un adequat creixement de les plantes. També s'explicarà el compostatge com a eina per transformar els residus orgànics de l’hort i obtenir un fertilitzant de qualitat.

 • Dijous, 28 febrer, 2019 - 12:00

  Si no sabeu exactament què és això del Pla d’Acció de sostenibilitat...
  Si no sabeu per on començar a fer el Pla d’Acció...
  Si ja esteu fent coses però no les teniu recollides ni el vostre entorn se n’adona...
  Si us heu proposat planificar les accions de sostenibilitat que realitzeu a la vostra entitat i necessiteu un cop de mà...
  Si voleu fer noves accions però no sabeu com plantejar-les...

   Veniu el 28 de febrer. Aquesta sessió és per a vosaltres!

 • Dijous, 22 novembre, 2018 -
  17:00 a 19:00

  La vostra entitat gestiona un hort o un jardí? La vostra empresa té una coberta verda? No sabeu què fer amb les restes d’orgànica que genereu a l’oficina i al jardí?

  Si esteu actuant i ampliant el verd urbà a horts, patis, terrats, cobertes verdes, solars i altres espais d’oportunitat, i si voleu millorar la gestió dels vostres residus, us convidem el proper dijous 22 de novembre a una sessió formativa d’autocompostatge.

 • Dimecres, 21 novembre, 2018 - 12:00 a Divendres, 23 novembre, 2018 - 10:30

  Barcelona treballa de manera col·lectiva cap a un nou model energètic més sostenible que redueixi el consum d’energia, augmenti l’eficiència energètica, afavoreixi la producció d’energies netes i les posi a l’abast de la societat.

 • Dijous, 12 abril, 2018 - 18:30

  Nova càpusla de formació organitzada per Barcelona + Sostenible, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) i el Consell de Joventut de Barcelona (CJB)

 • Dimarts, 31 octubre, 2017 - 00:00

  L’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona han impulsat aquesta formació per donar resposta a la demanda de recursos per a la gestió d’horts i jardins i per avançar en la reducció d’emissions de CO2  dels membres de la xarxa Barcelona +Sostenible.

 • Dijous, 1 juny, 2017 - 00:00

  Els dies 18, 25 de maig i 1 de juny, a Torre Jussana s'implantarà un curs sobre "L’organització d’esdeveniments: tot el que cal tenir en compte per tal que tinguin èxit”. La darrera sessió estarà dedicada exclusivament al disseny i l'execució d'esdeveniments sostenibles, des de la perspectiva ambiental, social i econòmica. La sessió, consistirà en una presentació de recursos i casos pràctics i un taller sobre com fer els esdeveniments més sostenibles. Més informació

 • Dimarts, 10 maig, 2016 - 10:30

  Què cal tenir en compte a l'hora d'organitzar un esdeveniment? Els dies 3, 5 i 10 de maig s’ofereix a Torre Jussana una formació per a associacions sobre planificació, realització i ambientalització d’actes. Més informació.

 • Dimarts, 28 abril, 2015 - 18:30

  El dimarts 28 d'abril va tenir lloc el curs per a compostatge de terrassa o de jardí, amb l'objectiu que les persones interessades poguessin obtenir un compostador i pertànyer a la xarxa de compostaires metropolitans.

 • Dijous, 9 juny, 2011 -
  09:00 a 11:30

  La segona sessió de la formació Millorem la comunicació!, a càrrec de Patrícia Rovira, biòloga i tècnica de la Secretaria de l’Agenda 21 amb àmplia experiència en comunicació ambiental. La formació va ser planificada amb l’objectiu d’explicar què és un pla de comunicació i quines tècniques disposen les organitzacions per a elaborar-lo. A partir d’un marc teòric es va fer un simulacre de pla de comunicació on els signants van poder veure les dificultats i van aprendre a desenvolupar el seu propi pla de comunicació.

Pàgines