Jornada internacional "Dones: liderant la lluita contra el canvi climàtic"

Dimecres, 14 novembre, 2018 -
18:00 a 19:30

Dins dels “Dies pel Clima”, les jornades que agrupen diverses activitats sobre el canvi climàtic i ciutats, el seu impacte i com cal actuar per fer-hi front, el 14 de novembre a la tarda tindrà lloc la trobada “Dones: liderant la lluita contra el canvi climàtic” on es debatrà sobre les aportacions de les dones a les polítiques i accions pel clima a les ciutats.

14 de novembre de 2018 de les 18 a les 19.30 h. 

Auditori Calàbria 66 (c. Calàbria, 66)

Confirma la teva assistència aquí

Les dones líders van exercir un paper fonamental en la negociació de l'Acord de París i continuen impulsant ambicioses mesures climàtiques a les ciutats, empreses i ONG a tot el món. Les dones representen més de la meitat de la població mundial i sovint es veuen afectades desproporcionadament pel canvi climàtic. El seu lideratge i participació són, per tant, fonamentals per resoldre aquesta crisi global.

La trobada ressaltarà el paper crític de les dones en la lluita contra el canvi climàtic i presentarà el programa “Women4Climate” incentivat i liderat per la xarxa de ciutats C40. Una oportunitat única de conèixer alguns projectes líders en la lluita contra el canvi climàtic, i el rol i reptes que les dones hi tenen.

El programa de l'acte:

  • El Pla A de Madrid. Inés Sabanés. Regidora de Medi Ambient de Madrid.

  • Amsterdam contra el canvi climàtic. Eveline Jonkhoff. Ajuntament d'Amsterdam.

  • El Pla Clima de Barcelona. Janet Sanz. Tinenta d'Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona.

  • El programa d’adaptació al canvi climàtic de la Comissió Europea. Elena Višnar Malinovská. Cap de la Unitat d’Adaptació de la CE.

  • El programa C40 de Dones pel clima. Hervé Marro C40, Director de Comunicacions, Cap de la Seu de París.

L’esdeveniment disposarà de traducció simultània.

Inscripcions en aquest enllaç.