Presentació del Compromís Barcelona Plàstic Zero

Dimecres, 14 juliol, 2021 -
12:30 a 13:30

Dimecres vinent a les 12.30 h es donarà a conèixer el Compromís Barcelona Plàstic Zero i els projectes de la Taula Plàstic Zero, per mostrar el potencial d’acció de les organitzacions de la ciutat i encoratjar a entitats i empreses a sumar-s'hi per fer front a la cultura d’usar i llençar.

Us convidem a l'acte de presentació del Compromís Barcelona Plàstic Zero i dels projectes de la Taula Plàstic Zero, on hi assistiran presencialment les organitzacions integrants del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, que en són l'essència. L'acte serà presidit per Eloi Badia, regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. Es presentarà el compromís com a fruit de la feina realitzada per la Taula Plàstic Zero, grup de treball del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat. Alhora, es donaran a conèixer els projectes vinculats​, amb intervencions en directe representatives dels diferents àmbits. Els objectius són reconèixer l'acció de les entitats i empreses de la Taula, demostrar amb l'exemple el potencial d'acció a la ciutat, i encoratjar altres organitzacions a sumar-s'hi i fer front a la cultura d'usar i llençar.

El Compromís Barcelona Plàstic Zero vol ser catalitzador i altaveu d'accions i projectes de reducció de plàstics d'un sol ús que permetin avançar cap a un model de societat més saludable i compromesa amb el futur.

 
COMPROMÍS BARCELONA PLÀSTIC ZERO, ADEU A LA CULTURA D'USAR I LLENÇAR 
 

 
 Dimecres, 14 de juliol 

 12.30 a 13.30 h 

 L'acte serà retransmès en directe pel canal Youtube de l’Ajuntament