Procés de participació del PDU metropolità: debat ciutadà a Barcelona

Dimecres, 4 desembre, 2019 - 17:30

Des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament, us convidem a participar en la sessió de debat del Pla director urbanístic metropolità​ adreçada al Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i la xarxa Barcelona + Sostenible.

El Pla director urbanístic metropolità és l’instrument que ordenarà el territori de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en les properes dècades. Vol donar, des de l’urbanisme, respostes a les necessitats actuals de la població, de les ciutats i pobles, i del territori en general, tot apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat. 

  Data: dimecres, 4 de desembre 2019

  Horari: 17.30 - 20 h

 Lloc: Sala Barcelona. Planta 2a Ecologia Urbana (Av. Diagonal, 240) (mapa)

Inscripcions

El programa de la sessió és el següent:

17.30 h  Presentació de la sessió a càrrec de Jordi Sánchez, vicepresident de l’Àrea de Desenvolupament de Polítiques Urbanístiques de l'AMB.

17.40 h  Presentació dels continguts de l’Avanç del PDU metropolità a càrrec de Josep Maria Carreras, director de l’Àrea de Desenvolupament de Polítiques Urbanístiques de l'AMB.

17.50 h  Exposició dels objectius i propòsits del PDU metropolità relacionats amb la infraestructura verda i els cicles de matèria i energia, a càrrec dels tècnics del servei de redacció del PDU metropolità.​​

18.30 h  Taller en grups.

19.30 h  Plenari.

20 h       Tancament a càrrec de Frederic Ximeno, gerent de Medi Ambient i Serveis Urbans de l’Ajuntament de Barcelona. 

 

Per a més informació sobre el procés participatiu del PDU consulteu la web.

Podeu veure un vídeo explicatiu en aquest enllaç.