Procés participatiu de Collserola

Dilluns, 19 novembre, 2018 -
12:00 a 14:00

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en coordinació amb els ajuntaments amb terrenys al Parc Natural de Collserola, entre ells l’Ajuntament de Barcelona, han posat en marxa un procés d'informació i participació sobre el Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat).

L'objectiu d'aquest document és la protecció, conservació i millora del patrimoni natural i els valors geològics, biològics, ecològics, paisatgístics, etnològics, agrícoles i culturals d'aquest pulmó verd, que des del 2010 és Parc Natural. El PEPNat pretén ordenar i regular els usos del parc d'acord amb els seus valors ambientals i culturals.

El proper 19 de novembre, s’ha programat una sessió específica per a les organitzacions membres de Barcelona + Sostenible. Aquesta invitació respon a la sol·licitud del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de ser convidats a fer aportacions i participar en els debats tant en l’àmbit de ciutat com territorials​

Procés participatiu de Collserola

Data: Dilluns 19 de novembre ​
Horari: 12.00 - 14.00 h
Lloc: Sala Barcelona d’Ecologia Urbana (Av. Diagonal, 240, 2a planta). 

INSCRIPCIONS

Aquesta sessió s’adreça a les organitzacions membres de Barcelona + Sostenible. Si no us va bé aquest horari podeu assistir a altres sessions, obertes a tota la ciutadania, que es fan als districtes en horari de tarda. Consulteu el calendari.