Conferència ‘Canvi climàtic: històries del futur avui’

Dimarts, 3 juliol, 2018 - 18:00

L'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona conviden a la xarxa Barcelona + Sostenible i ciutadania a la conferència ‘Canvi climàtic: històries del futur avui’ a càrrec del director executiu del Global Carbon Project i investigador científic de la Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO), Pep Canadell. 

La conferència tindrà lloc el dia 3 de juliol a la Sala Francesca Bonnemaison. El doctor Canadell ens parlarà sobre els impactes sense precedents del canvi climàtic així com de les oportunitats emergents per a la descarbonització. No us perdeu aquesta oportunitat per conèixer la situació climàtica global de la mà d’un dels principals experts internacionals sobre el clima, i debatre amb ell entorn a propostes i solucions presents i futures.

Conferència ‘Canvi climàtic: històries del futur avui’

Quan? 3 de juliol de 18 a 19.30 h

On? La Sala, Espai Francesca Bonnemaison, C/Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona

> Inscripcions

Dr. Pep Canadell

Pep Canadell és investigador principal a la Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization (CSIRO) d’Austràlia, i director executiu del Global Carbon Project, un consorci global d’investigadors que estudia els impactes de les activitats humanes sobre els cicles biogeoquímics de la Terra, especialment els del carboni, metà i òxids de nitrogen, els tres gasos amb efecte d’hivernacle més importants. Ha estat un dels autors del Grup Intergovernamental pel Canvi Climàtic durant els últims 10 anys i just ara ha començat la coordinació dels components de carboni que formaran part de la següent avaluació global que els governs hauran d’aprovar a finals del 2021. L’any passat la Unió Americana de Geofísics el va distingir com a membre d’honor pel seu treball significatiu i innovador sobre el cicle global del carboni, abordant els sistemes naturals i humans, amb gran impacte sobre la ciència i la societat.

 

Conferència organtizada per: