Tallers Carrega't d'Energia per a oficines i despatxos

Dimecres, 21 novembre, 2018 - 12:00 a Divendres, 23 novembre, 2018 - 10:30

Barcelona treballa de manera col·lectiva cap a un nou model energètic més sostenible que redueixi el consum d’energia, augmenti l’eficiència energètica, afavoreixi la producció d’energies netes i les posi a l’abast de la societat.

El programa Carrega't d'Energia de l'Ajuntament de Barcelona posa a disposició de les entitats i empreses de la xarxa Barcelona + Sostenible, tallers pràctics que donen eines per incrementar la cultura energètica i capacitar les persones participants perquè siguin més eficients als seus centres de treball, estalviant energia i ajustant els productes energètics contractats a les seves necesitats reals.

Aquests tallers estàn pensats per oficines i despatxos, però tractaran temes transversals com desxifrar una factura o saber quines alternatives de comercialitzadores tenim. 

Si voleu formar part del canvi energètic recordeu que el coneixement és poder i veniu al taller que més us convingui.
   

 TALLERS CARREGA'T D'ENERGIA · OFICINES I DESPATXOS

TARDA

dimarts, 13 de novembre

de 16 a17.30 h
SESSIÓ CANCELADA

Inscripcions

MIGDIA

dimecres, 21 de novembre

de 12 a 13.30 h

Inscripcions

MATÍ

divendres, 23 de novembre

de 9 a 10.30 h

Inscripcions

Lloc: Sala Barcelona (av. Diagonal, 240)

 

Aquesta activitat és exclusiva per als membres de la xarxa Barcelona +  Sostenible, entitats, empreses i col·legis professionals, i fem extensiva la invitació a totes les persones que treballen a les organitzacions.

Per a més informació sobre el programa energètic de Barcelona consulteu la web.