Tallers per prioritzar els reptes i definir projectes compartits del nou compromís en base al City Dònut

Dimarts, 8 novembre, 2022 -
17:15 a 19:30

Com ja sabeu, el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 arriba a la seva fi. L’any que ve comencem una nova etapa, amb un nou Compromís i amb una manera de treballar diferent.

Per començar a orientar l’acció del nou compromís, totes les organitzacions de la Xarxa Barcelona + Sostenible esteu convidades a participar en els Tallers per prioritzar els reptes i definir projectes compartits.

En aquestes sessions s'introduirà el procés de transició de Barcelona cap a un model de l'economia del Dònut, basat en un sistema d’indicadors i en les percepcions recollides a les sessions participatives prèvies. Mostra l’estat de la ciutat de Barcelona en base a la pregunta: Què permet a la gent prosperar dins el propi hàbitat respectant el benestar de la resta i la salut de tot el planeta?

La participació en els tallers es focalitzarà en prioritzar els reptes clau sorgits i proposar projectes compartits a impulsar a Barcelona en el marc del nou compromís en base al City Dònut.

Seran dos tallers seqüencials, el 8 i el 29 de novembre, per això convé assistir a les dues sessions sempre que sigui possible.

 

 

 

  Dates: dimarts 8 i 29 de novembre de 2022                                

  Horari: 17.15 h - 19.30 h

 Lloc: Institut Jaume Balmes (C/ de Pau Claris, 121, Barcelona)

 🚇 L2/L3/L4 - Passeig de Gràcia | 🚌 7, 54, H10, V15, V17, D50, X1 | 🚆 Passeig de Gràcia

 

INSCRIU-TE AQUÍ